Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz S e t h #31301 üzenetére

    Az a baj, hogy sok esetben neked nincs semmi ráhatásod. :D

    Ahogy mikk írta, a vidkari driver a legtöbb esetben a ludas, de lehet, hogy a fejlesztők közül cseszett el valaki valamit.

    Lehet, hogy a jelenlegi driver verzióban a te vidkarid meghülyült a chrome-al. De lehet a chrome-nak nem tetszik a vidkarid a mostani builden.

    Ilyenkor csak annyit tudnál tenni, hogy mindent visszabutítasz arra az állapotra, ami még jó volt, vagy legyalulni a vidkari drivert -> tisztán felrakni az újat és felfrissíteni a chrome-ot a legújabb verzióra.

    A windowst pedig még bele sem vettük a képletbe.

    Ha így sem jó, akkor valószínű, hogy a te hatáskörödön kívül esik a dolog.

    (Amúgy azért a vidkari a gyanúsított, mert azt frissíti az ember a leggyakrabban. Chipset, lan, audio, sdd cuccok nem frissülnek gyakran, bár ha ilyen jellegű frissítést csináltál mostanában, az is bekavarhat.)

    A gyakorlatban nekem például volt olyan, hogy az egyik böngészőn a youtube el sem indult, hanem egy zöld háttér jelent meg a videó helyett. Vagy ugyan nem böngésző, de volt olyan, hogy a steam cseszett letölteni a játékokat, pedig nem frissítem drivert. A valve csinált valamit, azt kampó.

    TL;DR:

    Nagy valószínűleg csak annyit tudsz tenni, hogy vársz egy vidkari driver frissítést vagy chrome frissítést, ami remélhetőleg orvosolja a hibát.

    Esetleg nekiállsz bújni a mindenféle angol fórumokat, hogy másnál is fenn áll-e ez a hiba, mondjuk a te típusú vidkariddal. Vagy hogy másnál sincs szinkronban a youtube.

    [ Szerkesztve ]

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák