Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Én is kis zavart érzek az erőben. Pedig szerintem az eddig módszer logikus volt. Devbe mentek az új funkciók és itt lehetett őket tesztelni, majd csinálnak egy release candidate-et, ami már a megfelelő szintet elért funkciókat tartalmazza, ez lesz a béta. Bétában lehetett tesztelni kompletten a következő kiadást, majd megfelelő teszteltség után kiadták mint stabil. Teljesen logikus és jó fejlesztési módszernek tartottam ezt. Na mindegy várom egyelőre a chrome blog postot, hogy akkor most mi is a feature lista a bétára, remélem csak pillanatnyi üzemzavar volt ez.
Illetve még arra tudok gondolni, hogy valami miatt (pl GPU accelerating fejlesztés gyorsítása) még több tesztelőt akarnak bevonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest