Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixirsó
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni. Széles színterű monitort használok, ami rendszeresen kalibrálva van. Egy ideje elkezdett a Chrome "elszíneződni". Először csak egy két kép (gondoltam valami spéci színtér van belementve a fotókba), aztán egyre több minden szineződött el. Már minden sárga, narancs, piros zöld lett, mindegy hogy fotó, video, háttér. Leszedtem a Chromot, minden nyomát kigyomláltam (legalábbis azt hiszem). Újra telepítettem és minden rendben volt, visszaálltak a színek normálisra. Viszont csak eddig tartott az öröm, mert a gép újraindítása után megint minden zöld lett. Más programok és az Edge is rendben működik normális színekkel. Tud valaki valami ötletet adni, hogy normálisan használhassam a Chrome-ot.
Balra Edge, jobbra a Chrome screenje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Filmvilág
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest