Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Van 2 Drive fiókom. De csak abból tudok letölteni, ami az alapbeállításos e-mail címemhez tartozik. A másikból bárhogy próbálok letölteni mindig azt írja ki, hogy "Meghiúsult - Tiltott".
Már töröltem a chrome gyorsítótárát és a cookie-kat, de nem segített. Többször ki-bejelentkeztem a Gmail-be és a Drive-ba, újra indítottam a gépet és Chrome-ot is, de ez sem segített. Feltöltöttem egy új fájlt, hogy megbizonyosodjak róla, hogy csak a régi fájlokat nem tudom letölteni vagy az újakat sem. Az új fájlt sem engedte letölteni, ugyan az volt a hiba.
Viszont ami érdekes megnéztem, IE-ben, hogy ott is ez e a helyzet. De nem, ott mindent letudtam tölteni gond nélkül. Ezért is írok ide, mert ez nekem Chrome problémának tűnik.
Más. A Chrome-ban a könyvjelzőimnek kb. a felének nincs ikon képe. Hogy tudom megoldani, hogy mindnek legyen újra?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazon Prime Video
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest