Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hát igen, nem olyan feltűnő, de azért észrevehető, főleg ha az ember már tudja is, hogy mit kell keresni.
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.