Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Bár nem teljesen Chrome, de az alap ugyanaz, így remélem elfér itt a kérdésem és tudtok segíteni. Alapvetően Operát használok, pár feladatra pedig a Comodo vírusirtó által feltelepített "Chromodo" nevű, chrome alapú böngészőt. (2. gmail-es email címre, és ahol az adblock miatt nem működik valami).
A problémám, hogy szinte minden oldal, sőt még a beállítások is összenyomva, eltorzítva jönnek be. Legjobban arra hasonlít, mintha 16:9-es lenne a felbontás egy 4:3-as monitoron. Próbáltam minden felhasználói előzmény törlését, újratelepítést, de nem jó. Arra gondoltam, hogy esetleg az zavarta meg, hogy egy ideig a gépem (asztali pc) a 16:9-es tv-re volt kötve annak megfelelő felvontással, most pedig újra az asztalon van a 4:3-as monitorral? De miért nem lehet/tud visszaállni? Felbontás most a 4:3-as monitoron 1280x1024. És a nagyítás is 100% a chromodoban. Keresgéltem már, de nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest