- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Bár nem teljesen Chrome, de az alap ugyanaz, így remélem elfér itt a kérdésem és tudtok segíteni. Alapvetően Operát használok, pár feladatra pedig a Comodo vírusirtó által feltelepített "Chromodo" nevű, chrome alapú böngészőt. (2. gmail-es email címre, és ahol az adblock miatt nem működik valami).
A problémám, hogy szinte minden oldal, sőt még a beállítások is összenyomva, eltorzítva jönnek be. Legjobban arra hasonlít, mintha 16:9-es lenne a felbontás egy 4:3-as monitoron. Próbáltam minden felhasználói előzmény törlését, újratelepítést, de nem jó. Arra gondoltam, hogy esetleg az zavarta meg, hogy egy ideig a gépem (asztali pc) a 16:9-es tv-re volt kötve annak megfelelő felvontással, most pedig újra az asztalon van a 4:3-as monitorral? De miért nem lehet/tud visszaállni? Felbontás most a 4:3-as monitoron 1280x1024. És a nagyítás is 100% a chromodoban. Keresgéltem már, de nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest