Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Úgy érted automatikusan magától? Ilyen nincs szerintem, mondjuk elég gáz lenne ha 200 új hírt mignyitna új lapon egyszerre, aminek ráadásul a fele nem is érdekel

Old readerben mindenre van gyors billentyű, én ezért szeretem. J-vel, K-val lépegetsz, B-vel megnyitod a hírt és ahogy végignézegeted olvasottá teszi. Ha további billentyűparancsok kellenek H-val éred el őket. Ha az old nem tetszik kipróbálhatod esetleg az aol readert, digg readert és feedly-t is, előbbi kettőből nekem anno hiányzott pár alapvető funkció, utóbbi meg mintha funkcionalitás helyett dizájnra gyúrna, ráadásul folyton változik. De ettől persze a te igényeidnek lehet jobban megfelelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest