Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Most ilyen senki által meg nem válaszolható kérdéseket rettentő sok értelme van feltenni.
Az előbb beszéltem pont arról, hogy a kártékony extensionök még így is meg tudják kerülni ezt a remekbe szabott "védelmet". Azt is kifejtettem, miért rossz irány ez. Ez olyan, mintha a Microsoft egyik napról a másikra úgy döntene, hogy innentől kezdve a szoftverek csak a Microsoft Store-on keresztül lennének elérhetők Windows-hoz (bár nem akarok ötleteket adni), más egyszerűen nem lenne telepíthető. Mindezt pedig azzal okolnák, amit te is magyaráztál, hogy az egyik legnépszerűbb platform a kártékony vadbarmok szempontjából is. Érzed már, miért gáz ez? Ha nem, akkor nem tudok mit csinálni, nem biztos, hogy van értelme tovább témázni ezen. Már elmondtam, hogy lennének alternatív lehetőségek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs