- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Lejárt a szerkesztési idő
Nem lesz az. Megnéztem a release notesot és nem említik benne a 64 bites verziót. -
xcds
őstag
Köszi. Azt hittem, az pont azért van, hogy kisebb legyen a proci terhelés. YT flash-nél sem fog működni a hw gyorsítás? Mer tott viszont nagyon jól jön. Vagy ez 2 különböző dolog?
(#18415) kispx: Nekem is gma 4500 van.
Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Igen ez 2 különböző dolog ...
A HW gyorsítás azt jelenti hogy ha gyenge a procid akkor rásegít a videókártya, persze ez a valóságban nem nagyon igaz mert én akármilyen gépen próbáltam semmi gyorsulást nem tapasztaltam, sőt felzabálja a háttérben a memóriát és lassítja az egész böngészést, lehet akinek van egy bika i7 + egy bika videókártya és nagyon sok RAM azokon gyorsabb, viszont a gyengébb gépeken több kárt okoz mint hasznot !
A Flash Playernek van külön HW gyorsítása tehát az a videókártyából dolgozik, ha kikapcsolod a Chrome HW gyorsítást az nem befolyásolja a flash player + saját HW gyorsítását, sőt mivel a Chrome már nem fogja használni a HW gyorsítást így több marad a flash player -nak !
Próbáltam egyszerűen leírni, remélem érthető !
Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
Indítsd újra a böngészőt és inkább a régi 11.1.102.62 Flash playert használd !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Na látod ha ugyan annyi a proci terhelés ezt azt jelenti hogy a a HW gyorsítással semmit sem segített, sőt a háttérben felzabálta a memóriát !
Elméletben ...
Chrome + HW gyorsítás = kisebb proci terhelés gyorsabb böngészés ! (kamu)
Valóságban ...
Chrome HW gyorsítás nélkül = ugyan annyi a proci terhelés, kisebb a memóriafogyasztás és gyorsabb böngészés !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Egy csomó mindent nem tudnak, vagy inkább nem akarnak...
Igazából csak a folyamatos optimalizálgatás, HTML5-re való fejlesztés, csupa motorháztető alatti dolog, de a beállítási lehetőségek alig változnak, és alig kerülnek be új funkciók. Komolyan, nekem ezért is lett a fő böngészőm az Internet Explorer.
-
ToBeY
nagyúr
Határozottan jobb így kikapcsolt HW gyorsításal a memóriakezelés,viszont a képeket és thumbnail-et érezhetően lassabban tölti be a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
A következő a gondom, az intel oldalán belül akár hol "vagyok", ha drivert akarok letölteni, ha csak vmi infót keresek kegyetlen lassú lesz a böngésző. percekig áll (freeze) 1-1 oldal, úgy hogy még görgetni se lehet, semmit. De átlépni másik fülre és minden egyébb dolgot tudok csinálni, ami nem magához az intel oldalához tartozik. Ennek mi lehet az oka? És csak az intel oldalainál csinálja ezt, kipróbáltam IE-vel ott nincs ilyen gond.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Böngészek épp erre egyszer csak eltűnik a chrome, olyan mintha bezártam volna de mégsem. Várok 10 sec-et és visszajön az eredeti állapotban.
Ez meg mi akar lenni?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet törölni a "mostanában megjelenített lapok"-nál a listát?Mert valahogy a böngészési adatok törlésivel nem tűnik el.
-
ToBeY
nagyúr
válasz anonymus89 #18428 üzenetére
Azt hittem,hogy plusz program felrakása nélküli is ki lehet törölni valahogy?
-
AeSDé Team
őstag
Tudja valaki hogy mi EZ, és hogyan uninstalláljam a böngészőből? Hiába kapcsolom ki, akkor is visszatér.
Ja és van még két másik "izé" ami szivat mostanában:
[link]
[link]Hiába törlöm őket a leírásnak megfelelően, időnként maguktól visszatérnek, ha pedig a sütiket törlöm azonnal visszajön mindegyik. Hogyan töröljem le őket végleg? Nincs ilyen nevű alkalmazás a gépemen, és nincs ilyen pluginom sem a Chromeban.
Benyeltem valami vírust? Avast free security vigyáz a gépre, Win 8.1-em van.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Van két gépem. Az egyik 2 magos, a másik 4. Nem tudjátok a chrome mi miatt hozza be sokkal lassabban a képeket a 2 magoson? Nem hiszem, hogy a 2 mag miatt... vagy igen
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
őstag
válasz AeSDé Team #18432 üzenetére
Próbáld ki ezeket:
Malwarebytes
SpybotDe lehet elég, ha uninstallálod a Chrome-ot, törlöd a Program files közül a komplett mappáját is. Majd újra letöltöd és telepíted. Persze mindezek előtt egy szinkronizált mentés, hogy utána ne kelljen mindent újra beállítgatnod.
-
laszlohu
addikt
Na erről beszéltem korábban az androidos chrome-al
Kapcsolatban:
Kijött nemrég a 36 -os androidos chrome a
Stabil ágra, de most 2 nappal később még mindig
Nem frissült le, még mindig a 35 -öst látja a legfrissebbnek
Táblagépem típusszáma:
Acer iconia b1-a71 -
drmotto
őstag
Sziasztok!
Szűz gépre (Windows 7 SP 1 Home Premium) feltettem a chrome-ot, majd a tálcáról a rögzítést feloldottam.
Azóta az asztalon és a start menüben is az ikonja nem a sajátja, hanem az a gyári ikon, ami a saját ikon nélküli cuccokhoz tesz ki a win. Ráadásul nem tudom hozzárendelni a sajátját, mert nincs ikoncsere gomb.
Mi baja lehet? -
AeSDé Team
őstag
válasz Braddock #18434 üzenetére
Köszönöm, kezdem a Malwarebytesal, aztán ha nem oldja meg akkor jöhet a következő.
Most futtatom az elemzést, eddig 25-öt észlelt. Tényleg ennyi kém lenne a gépemen amit az Avast beengedett, vagy a nagy része téves lehet?Szerk: a teljes vizsgálat után már 377
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz AeSDé Team #18440 üzenetére
Na ennek örülök, nem voltam biztos a sikerben
De régebben már nekem is segített egy másik beépülő ellen. -
Mennyire normális hogy a króm 1-1,5 Gb ramot eszik csak azzal hogy pH, Index, Tecső van megnyitva?! Az egerem szaggat vagy nem is mozog, a proci tartósan 40% felett van
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
hunterrop8
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy tegnap/ma arra lettem figyelmes, hogy amikor elkezdem beírni a webcímet, akkor a gyakran használt oldalakat piciben jeleníti meg, illetve néha a bal alsó sarokban a weboldalt megint megjeleníti piciben. Itt van két kép, hogy lássátok miről beszélek, mert lehet így nem egyértelmű.
[link]
[link]Ezeket hogyan tudnám visszaállítani? Hogy a listát normálisan mutassa, illetve ne legyen ott a bal asló sarokban semmi?
Köszönöm!
-
AeSDé Team
őstag
válasz dokee78 #18449 üzenetére
A parancsikonban kell átírni egy értéket: Hivatalos oldal
Pontosan melyik progit raktad fel ami ezt okozta? Pár napja jelentkezett nálam is, ha pár hsz-el feljebb görgetsz megtalálod. A Malwarebytes nevű progival oldottam meg, de a parancsikont ezután is át kell írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest