Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Ma kicsit besokalltam az új chrome frissítésen, először arra kellett rájönnöm, hogy az új mostanában bezárt lapok opciót semmire sem tudom használni, eddig az volt a jó, hogy bezártam chrome-ot 10-20 megnyitott oldallal együtt, és amikor legközelebb megnyitottam, az új lap alján a mostanában bezárt lapok között bennvolt, hogy pl 18 lap, rákattintottam és megnyitotta mindet, de most ha bezárom és később megnyitom, akkor bogarászhatom ki az előzmények közül a dolgaimat, mert üres a mostanában bezárt lapok.
Másodszorra: játék alatt elindítok egy youtube lejátszási listát, és szaggatnak a zenék, ilyet sem csinált a frissítés előtt, elég frusztráló főleg online játék alatt.
És harmadszorra amit leginkább nem értek: az új lapon van egy nagy google felirat meg fehér keresősáv, eltakarja a fél oldalt, ha a keresősávba kezdek el írni, akkor pedig a google felirat meg keresősáv eltűnik, és a fenti keresősávba írja, ahol a weboldalakat nevét is írja azt, amit gépelek, hát normális? Akkor meg minek oda a google felirat meg a keresősáv? A gyakran látogatott weboldalakat meg összekicsinyíti a keresősáv alatt, a témám hátterét meg perfektül kitakarja, hiába kicsinyítem vagy nagyítom...
Ott járok, hogy most már a chrome mint böngésző, többé már semmiképpen sem felel meg nekem, de ennél jobbat sem tudok találni, úgyhogy megpróbálom helyrehozni ezt a katasztrófát, amiről úgy gondolták, ha gondolkodtak egyáltalán, hogy jó lesz, van valami módja, hogy olyan legyen újra, mint frissítés előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest