Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
sziasztok!
Van arra mód, hogy az oldalon való keresés mezőjét (find box, search box, ctrl-f) rögzítsem? Mindig látni akarom, mert nagyon gyakran keresek a weboldalakon, de előhívás után csak az éppen aktív lapon látható, ott is csak addig, míg nem kattintok linkre, gombra, akármire. Nem találtam megoldást a neten, a chrome beállításait végignéztem többször, kattintgattam arra a kis ablakra jobb, bal, középső és összes gombbal egyszerre, de nincs helyi menüje, se semmi. Tudom, nem olyan nagy dolog az a ctrl-f, csak épp marha könnyű ctrl-c-re nyomni helyette, és mikor épp vágólapon van amit aztán a find box-ban keresnék, akkor örömteli hogy ürítem a vágólapot, mert általában ekkor már semmi nincs kijelölve. Az operában ezt szerettem többek között, hogy azt a kis keresőmezőt ki lehet tenni az ikonok közé. Végső elkeseredésben már vmi toolbart is kerestem volna, félmegoldásként az F2-t találtam [link], ami legalább nem záródik be magától, viszont megnyitni ugyanúgy meg kell. Na meg annyit, hogy évek óta zajong a nép, de semmi hivatalos reakció nincs. [link]
A másik két idegesítő dolog képernyő újraküldésének megerősítése és navigálás megerősítése, oldal elhagyására való figyelmeztetés már lerágott csont, meg sem kérdezem van-e megoldás, amiket írnak neten mind kipróbáltam, hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- VPN topic
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest