- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Akkor egy kérdés..
Ha használsz bankkártyát, akkor miért mutatod azt, hogy paranoiás vagy?
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)Nem, csak rohadtul utálom azt, hogy olyannal hisztiznek egyesek, ami ád 1. alapból egyértelmű, és lényegében köztudott dolog, (de azért ki van kapcsolva a hozzá tartozó funkció) ád 2, valahol nem, közben máshol mondhatni rohadtul nem foglalkozik az adott dolgokkal...

Jó kis Facebook böngésző lesz majd egyszer talán az Operából (lényegében annak még talán jó lesz).
Legyek? Szerintem a személyeskedésre célzó hsz-ekből vegyél vissza egy csöppet, mert így ez egy kicsit túl sok embernek szólt. Én nem tettem hasonlót, szerintem más sem, így Neked sem kéne. Ha meg mégsem bírod ki, akkor vissza lehet fáradni az Opera topic-ba. Kicsit gáz, hogy ezt még egyesek még mindig nem képesek kinőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- HP omen 17-w131ng bontva
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)