Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Akkor egy kérdés..
Ha használsz bankkártyát, akkor miért mutatod azt, hogy paranoiás vagy?
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)Nem, csak rohadtul utálom azt, hogy olyannal hisztiznek egyesek, ami ád 1. alapból egyértelmű, és lényegében köztudott dolog, (de azért ki van kapcsolva a hozzá tartozó funkció) ád 2, valahol nem, közben máshol mondhatni rohadtul nem foglalkozik az adott dolgokkal...

Jó kis Facebook böngésző lesz majd egyszer talán az Operából (lényegében annak még talán jó lesz).
Legyek? Szerintem a személyeskedésre célzó hsz-ekből vegyél vissza egy csöppet, mert így ez egy kicsit túl sok embernek szólt. Én nem tettem hasonlót, szerintem más sem, így Neked sem kéne. Ha meg mégsem bírod ki, akkor vissza lehet fáradni az Opera topic-ba. Kicsit gáz, hogy ezt még egyesek még mindig nem képesek kinőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)