Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
dani3l
őstag
tudsz esetleg párat mondani? Desire topikban már kaptam egy linket, de ha esetleg tudsz jobb/más alternatívát, azt szívesen venném.

illetve még egy kérdés eszembe jutott: ha külföldön veszem a telot, német oprendszerrel, azt tudom frissíteni később magyarra? már ha majd lesz magyar, tudtommal egyelőre még nincs (de most nem is az a lényeg). vagy németet csak németre lehet? végülis nem különösebben probléma, ha nem, csak gondoltam azért rákérdezek..
illetve még egy

Biztos már le lett írva, de nem emlékszem, hogy olvastam volna, gondolom ez is általános az androidnál, nem pedig telefonspecifikus.. Ha érzékel wlant a telefon, mondjuk otthon, ha netezek rajta, akkor ő azt fölismeri, hogy van wlan és azt fogja használni a mobilnet helyett, vagy pedig nekem kell állítgatnom? -
dani3l
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem, remélem, jó topicba írom..
Az egyik, hogyha veszek egy androidos telefont szolgáltatótól, azt én tudom itthon függetleníteni? Mondjuk ha ráteszek egy másik romot, vagy ilyesmi? Szóval megoldható ez valahogy?
A másik kérdésem pedig, hogy a WM-es telefonokat úgy tudom, lehet használni wlan routerként, legalábbis némelyiket (ezt korábban olvastam valahol, úgy rémlik, de javítsatok ki, ha nem így van..), ez működik az Android rendszernél is? Vagy nem rendszerfüggő, ha egyáltalán van ilyen? Konkrétan egy HTC Desire érdekelne, hogy tud-e ilyent..
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest