Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Aktív témák
-
dani3l
őstag
tudsz esetleg párat mondani? Desire topikban már kaptam egy linket, de ha esetleg tudsz jobb/más alternatívát, azt szívesen venném.

illetve még egy kérdés eszembe jutott: ha külföldön veszem a telot, német oprendszerrel, azt tudom frissíteni később magyarra? már ha majd lesz magyar, tudtommal egyelőre még nincs (de most nem is az a lényeg). vagy németet csak németre lehet? végülis nem különösebben probléma, ha nem, csak gondoltam azért rákérdezek..
illetve még egy

Biztos már le lett írva, de nem emlékszem, hogy olvastam volna, gondolom ez is általános az androidnál, nem pedig telefonspecifikus.. Ha érzékel wlant a telefon, mondjuk otthon, ha netezek rajta, akkor ő azt fölismeri, hogy van wlan és azt fogja használni a mobilnet helyett, vagy pedig nekem kell állítgatnom?
Aktív témák
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest