Hirdetés
Aktív témák
-
Technikus
csendes tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha valaki tud olvasni és kezében a kézikönyv, simán össze tudja rakni a gépet (ja és tud angolul). Nyilvánvaló, hogy számomra ráment az egész estém, mire összeraktam a gépet. Akinek már rutinja van benne összedobja 10 perc alatt. A tapasztalat csak a tempóhoz kell! Erre asszem én vagyok a legjobb példa.
Más téma! Hétfőn az egész délutánt a szervízekben töltöttem. Kezdtem azzal, ahol a lapot vettem ráküldött a srác egy memtesztet, csak az a baj, hogy nem tudom melyiket (a képernyő közepe táján egy vastag piros csík kúszik a teszt alatt). A teszt mind a két ramomat hibásnak találta. Ezek után a srác elővett egy szerinte tuti ramot (az egyetlen gond vele csak az volt, hogy 266-os volt, az enyém ugye 333). Ezt a ramot tutinak tesztelte. Ekkor átmentem oda, ahol a ramot vettem és megemlítettem, hogy ismét szart adtak! Ekkor elkezdték tesztelni a memtest86-al. Egyik ramon sem találtak hibát!Megkérdeztem - mint laikus - nem lehet, hogy mivel 266-os lapban tesztelik esetleg nem lesz hiba és érdemes lenne 333-as lapban is kipróbálni? Néztek, mint a borjú aztán előkapartak egy 333-as lapot. Ekkor az egyik szerelő azt mondta, hogy ugye tudom, ha jó a memoria, akkor 2500Ft-os szervízdíjt kell fizetnem, mert ez akkor nem az ő saruk, hanem alaplapgond!! Na ezt én kissé pofátlanságnak véltem. Hőbörögtem egy picit adtak két ramot és otthagytam őket! Az új ramokat otthon a memtest86-al teszteltem, nem talált semmi gondot. Még azzal a teszttel szeretném ellenőrizni, amely a másik ramokat hibásnak találta. Csakhát nem tudom a nevét! Hát ennyi a sztori, remélem ezekkel a ramokkal már nem lesz gond!!!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest