Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
Technikus
üzenetére
''A vicc, hogy ez az első gépem, elsőre tök jól összeraktam''
Azért nem így kellene kezdeni a (sz)ámítástechnikát :) , mert így tényleg lehet probléma. Jobb lett volna kapásból szakértőre bízni. Igaz, az ember tényleg otthagy egy valag pénzt, és _elméletileg_ össze kéne tudnia rakni - működőképesen. Sajan ez nem így van. Én is így jártam, pedig értek a témához egy kicsit, és igyekeztem márkás cuccokat összeválogatni, vadul böngészve a hardveres szakoldalakat (elég gyakran szívtam a fogamat az árak láttán!), aztán hónapokba telt, mire sikerült stabilizálni a gépet (közben írtam -volna- a szakdolgozatomat), ami persze nem azt jelenti, hogy most minden jó (jelenleg is van néhány cucc, ami visszavitel gyanús, meg van ami biztosan az). Ha mákod van, akkor ahol vetted, korrektek lesznek veled. Ha nem... Amúgy ha egy cucc egyértelműen hibás, akkor jó esélyed van, hogy kicseréljék, akár a fogyi védelem segítségével.
Aktív témák
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- ASRock B250M-HDV
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 10 év garival!
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest