- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackroy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #440 üzenetére
Windows 10 alatt nem birtam működésre bírni a csomagban lévő Rockchip telepítőt.
Erre esetleg van valakinek ötlete? -
Beteszem ide:
freaktab.com/forum/tablet-support-android/goclever-tablets/goclever-r83-2
Akinek a Goclever R83.2-es tablet megállt, és szeretné újra működésbe hozni, az gondban van, mert a topicban levő leírások olyan linkekre mutatnak, amik már nem léteznek. A Goclever weboldalán a támogatásokat ugyanis megszüntették ezekre a régi készülékekre, csak a friss termékeikre van support.
A fenti linken egy Riley ROM található telepítési útmutatóval, leírással együtt.
Számítógépre dugva, a leírást követve a tab működésbe hozható, és tovább használható.Gyorslink a szoftverhez: (~300MB)
http://www.freak-tab.de/rrileypm/Goclever_R83.2_RileyROM_1.0.1_ROMKit.zipCWM-el SD-ről nem működik, szgépre kell dugni.
Kicsomagolás után a First Time User Guide_rev9 nevű PDF fájlban részletes angol telepítési útmutató van képekkel, szerintem teljesen kezdőknek is menni fog.Használjátok egészséggel!
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
Adott egy ilyen tablet ami a következőt csinálja: betölt a záróképernyőig, ami kb fél másodpercig látható, utána azonnal újraindul. A recovery-t nem lehet előszedni, folyamatos fekete képernyőt ad akkor. Próbáltam volna újra flashelni az egészet, akkor pedig a windowsban sikertelen eszközleíró lekérdezéssel dől kardjába a folyamat. Menthető ez még valahogy?
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Erre a tabletre nincsen(ek)custom romok. -
lalszi
aktív tag
válasz
szimla65 #435 üzenetére
Ez a kép, zene stb fájlokat keresi a tableten. Nem tudod kilőni és nem is kell. A folyamatos működését valószínüleg hibás thumbnail (bélyegkép) okozhatja. Vagy nézd át a fotóidat, vagy formázd le az sd kártyád vagy ezzel próbáld me megtisztítani a tabletet: [link] , vagy ezzel [link] le tudod állítani ezt a service-t (system apps fül - media storage - MediaScannerService - pipát kivenni) de óvatosan, nehogy mást is leállítsál.
-
szimla65
aktív tag
Üdv!
Annyit sikerült kiderítenem,hogy a MédieScannel Service megy állandóan ,és ettől merül az akku hamar le.
De kerestem titanium Backuppal és Root explorerrel is de nem találtam .Nem tudom mi ez?
A z alkalmazások---futó ott meg van, le is állítom ,de újra indul mindig.
Pontosan mi ez és ,hogy tudom teljesen kilőni? -
lalszi
aktív tag
válasz
szimla65 #433 üzenetére
Az awake azt jelzi, hogy ébren van a telefon, tehát nem megy el a processzor deep sleep (mélyalvás) módba, folyamatosan pörög maximumon. Általában valamilyen program okozza, mert próbál valamit csinálni, pl. a netre csatlakozni, vagy csak kiakad valamelyik része. Esetleg a Wakelock Detectorral vagy más hasonló alkalmazással ki tudod deríteni mi tartja ébren.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Most raktam újra az androidot(4.1.1)azóta kétszer töltöttem a tabletet.
Körül belül 22 órakor vettem le a töltőről 100%-os feltöltéssel,másnap kb 18 óra 30 kor kikapcsolt a gép mert lemerült.
Mind akét töltéskor kb ugyan így.A töltési idő kb 5-6 óra volt.
Feltettem a BetterBattery Stats nevű programot és az azt mutatja,hogy egy AWAKE nevű valami ment folyamatosan a lemerülésig.
Kerestem de nem találtam sehol.
Valaki esetletleg nem tudja ,hogy hol találom meg ezt az AWAKE akármit.
Senki nem piszkálta ez idő alatt a tabot.
Azonnal törlöm amint meg lesz a megoldás.
Várom a mielőbbi segítséget. -
celebrin
csendes tag
Köszi a segítséget, szereztem kölcsönbe egy másik átalakítót és azzal megy csont nélkül, tehát az adapter volt rossz. Már ki is nézem egyet az eBay-en - horibilis összeg
http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Micro-USB-5-Pin-Male-Adapter-Host-OTG-Data-Charger-Cable-HP-/141125816426?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20dbc1106aEgyébként én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a géppel, semmi egyéb gondom nincs vele, minden fut rajta rendesen, amire kellhet azt mindet tudja. Igaz nem vol még tabom, de el sem tudom képzelni, mivel tudhatnak többet a drágább készülékek.
Még egyszer köszi, hogy próbáltatok segíteni!
-
celebrin
csendes tag
Üdv, hátha valaki még olvassa ezt a topikot: én most kaptam kézhez egy ilyen tabot, használtan vettem, de még garis. Az USB-t nem tudom használni, hiába csatlakoztatom a micro-USB átalakítót és bele a pendrive-ot nem történik semmi. Mintha be sem dugtam volna, nem világít a led a pendrive-on és a tárhelyen sem mutatja a tab, hogy csatlakozott volna valami. Rossz lehet az átalakító, vagy valamit be kell állítani?
Valaki tud valamit ajánlani? -
-
morist
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában egy kicsit kihalt a topik, úgy látszik mindenkinek tökéletesen megy a gépe
Meg vagyok én is elégedve, bár az akkuidő nekem elég kicsi, gyorsan merül, anélkül, hogy futnának programok.
Az lenne a kérsédem, hogy más olyan rommal, amit fel lehet tolni, találkozott-e valaki? Olyannal, amely hasonló, de újabb androidot tartalmaz?
(Supportot nem kérdeztem újabb androidról, mert amikor megvettem, 3 levelemre sem válaszoltak! Erről ennyit.) -
Noisyboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítsègre lenne szüksègem!
40-45 ezerert melyik tab lenne a legjobb?
játekra,filmezesre kellene valamint a Galaxy tab3 "7"-es megèri az árát? nagyon szemezek vele...
köszi előre is! -
Bogyók
újonc
Igaz! egy kicsit sem vigasztal, mert mi 40 000Ft-ért rendeltük egy webáruházból és úgy gondoltuk, hogy ebben az árkategóriában azért már jók vannak. De úgy látszik jól kifogtuk! Azt mondták a boltban, hogy a gyártónál van és nem kapjuk vissza az árát hanem lekel vásárolni.
Hál istennek neked szerencséd van, olcsó is volt és jó is. -
lalszi
aktív tag
Akkor az egy hibás darab lehet. Attól még a többi jól működhet, igaz téged ez nem vigasztal. A miénket 3 gyerek használja és eddig semmi baja. 20000Ft-ot nagyon megért szerintem.
-
Bogyók
újonc
Sziasztok!
Mi a lányunknak vettünk fél éve egy ilyet, A fél évből egy hónapot ha bírta használni.A fél év alatt 2-szer volt szervizbe, most is 2 hónapja ott van.Állandóan lefagy,a wifit nem lehet bekapcsolni, a home gombra nem csinál semmit, sok alkalmazás egyáltalán nem indul el, a hátsó kamerát nem lehet bekapcsolni igazából teljesen használhatatlan. Soha többet ilyen tablet, én senkinek nem ajánlom!
-
mQWeXgsf
aktív tag
A fogarasi úti Tescoba most 19900 Ft az ára. Best buy
-
WeghA
tag
Sziasztok!
Én eladom a hozzá való billentyűzetes tokot. Ha valakit érdekel keressen privátba vagy megtalálja a jófogáson vagy a vaterán.
Tablet tok + billentyűzet, univerzális, 8"
3500Ft -
Toth_Jani
őstag
válasz
koli2000 #410 üzenetére
Nekem 4-5 hónapja van meg, eddig semmi baja.
A WIFI nálunk a cégnél 3 falat átvisz pedig, elég vacak a router, otthon kicsit jobbat használok viszont nincs annyi fal hogy többel kipróbáljam.
Én megvettem hozzá a tokját is billentyűzettel, gyorsabb mint a céges asztali gépek, persze ez nem a TAB dicsősége. -
ÖregMackó
tag
Sajnos lányom szeretett GoClever 83.2 tabletja elhalálozott. Megjelent a fekvő kis robot hasában egy piros felkiáltójellel és nem tudtunk vele mit csinálni. Az IPon-nál vette visszavitte garanciális javításra. Megkérdezték javítást vagy cserét kér? Válasz természetesen csere kellene. Megpróbáljuk megjavítani és ha nem megy cserélve lesz, válaszolta a pultos. mennyi idő lesz: két hét, jött a válasz.
Jó ennyi még belefér, de aztán hat hét lett belőle mire több levélváltás után (telefonon nem lehet elérni a céget) végre jött a hír mehet a tabletért.Odament, átvette, be akarta kapcsolni nem sikerült. Biztos lemerült, fel kell tenni töltőre, mondta a kissrác. Néhány perc töltés (10%) után újabb bekapcsolási próba újra a fekvő kis emberkét eredményezte. És ezek után még megkérdezte a szervíz ügyfélszolgálatosa, hogy visszaküldjük szervízbe?
Elszakadt a cérna és 10 perc fenyegetőzés után megkapta a teljes vételárat. azt mondták, ha újra akar venni tabletet, ilyent nem ajánlanak.
Sajnos bármelyik tabletet válsztja az ember a szervízháttér csapnivaló. Így végül is nem lesz tablet....
Bocs a hosszú sztoriért de tanácsként csak azt tudom mondani, hogy ha egy jó fórum segíti tagjait sokkal többet el tud érni mint a pocsék szervízre számítani Magyarországon.
Nekem szintén GoClever tabletem van de M713G, ilyen fórumot sehol magyar nyelven nem találtam, sajnos. Orosz és lengyel a választék. -
koli2000
csendes tag
Sziasztok!
Aki kipróbálta Powerpoint bemutató lajátszását, írja meg, hogy működik-e, lejátsza a hangot is? Wi-fi érzékenység milyen, 1-2 falon át, mert az első hozzászólók gyengének találták.
-
Tomy007
tag
Szevasztok
Nekem is van egy ilyen tabletom.
Azt vettem észre , hogy egy idő után egyre többször lefagy a gép vagyis maga az android rendszer .
Pedig már elég sokszor takaritom a memóriát is alkalmazásokból sincs túl sok rajta.
Valamint egyre többször kell életre magától a gép teljesen mást csinál pl. amit csinálni akarok vele magától bezár alkalmazásokat pl. valamikor meg nem érzékelli éppen amit akarok csinálni vele vagyis lefagy....
Tudtok vmi tippet adni, mit csináljak ?
Köszi
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Kb négy hete van meg de még örömet nem szerzett ez a sz..r.Valamiért mindig úgy lefagy,hogy alig lehet életet lehelni bele.Most is megáll az android feliratnál ,olyan mintha töltene de nem indul el.Sokszor próbáltam,reseteltem már vagy 50-szer,a recoveryt egyszerűen nem tudom behozni bárhogy nyomom a két gombot.Sokszor próbáltam újra indítani mindig az android feliratig jut el.Mióta meg van ez a harmadik esete már.Kezdem unni ezt az egészet.Ha nyomva tartom a hangerő+ gombot és megnyomom és nyomva tartok a bekapcsoló gombot(bár meddig)semmi nem történik,fekete kijelző és kész.
Van erre valami ésszerű megoldás?
Se recovery se beindulás. -
HKaresz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
GoClever T76-tal küzdök mégpedig egy Concorde 3G modemmel. A gyártó szerint kompatibilis bármilyen Android Tab-bal, ezzel valahogy mégsem. Amint csatlakoztatom otg kábellel, mintha elindulna a telepítés, de pár másodperc múlva "az USB tár váratlanul eltávolítva" hibával megáll. Másik 3G modemmel még eddig sem jut el, de az nem hiba, mert elméletileg csak a Concorde támogatja az Androidot.
Bárkinek valami tapasztalata/ötlete?
köszi
K
-
válasz
szimla65 #394 üzenetére
Konkrét lista nincs, de a /data/app/ mappában lévő appokat nyugodtan eltávolíthatod. A veszélyes játék a rendszeralkalmazásoknál kezdődik (/system/app/), melyeknél a törlés nem is ajánlott. Elég, ha lefagyasztod a nem kívánt rendszerappokat, így ha elkezdene hülyülni a rendszer vmelyik fagyasztástól, akkor még jobb esetben vissza tudod olvasztani.
Ingyenes, erre a célra használható app pl. a SystemCleanup.
Természetesen mindehez root jog kell.
-
válasz
szimla65 #389 üzenetére
Tapasztalatok szerint a newcam stabilabb a gyárinál, úgyhogy egyelőre használd azt.
A recoveryt úgy lehet előhozni, hogy a tab kikapcsolt állapotában lenyomod a hangerő felt és nyomva tartod, majd megnyomod a powert és mindkettőt nyomva tartod addig, amíg nem jelenik meg a képernyőn az android logó.
-
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Kb két hete van meg de még örömet nem szerzett ez a sz..r.Valamiért mindig úgy lefagy,hogy alig lehet életet lehelni bele.Most is megáll az android feliratnál ,olyan mintha töltene de nem indul el.Sokszor próbáltam.A reset gombot bekapcsol állapotban kell megnyomni vagy hosszan kell nyomni?A recoveryt nem tudom behozni,hiába nyomom a hangerö+ és a power gombot.Pontosan hogy és mikor kell ezeket a gombokat nyomni?
Kezdem elhinni,hogy többet ért volna komolyabb márkát venni kicsit drágábban.
Ha tudtok segítsetek .4.1.1(gyárilag van ez rajta)+root+recovery
-
08meszzi
csendes tag
folyamatosan ezen agyalok, ez jutott még eszembe:
mit gondoltok arról, hogy egy utp-> usb + usb-> micro usb kombóval felrakni a netre ahol tudja aktiválni a felhasználót? -
08meszzi
csendes tag
sziasztok!
majdnem az összes hozzászólást átolvastam, és nem találtam ehhez hasonló gondot, ezért segítséget kérek.
Konkrétan egy goclever tab r104-es gépről van szó, de szinte ugyan az mint amikről eddig szó volt.
A sztori: feloldó mintával lezárás. minta elrontása addig, amíg email-es azonosítást nem kér. (play account)
a gép nem az enyém, amikor megkaptam, a hozzá tartozó jelszó nem volt jó(ezért nem is lehetett belépni vele)
jelszó módosítás után sem enged be. rájöttem hogy internet is kéne hozzá. internetre viszont sehol nem tudok csatlakozni, nincs elmentett hálózat.
vagyis ahhoz h ellenőrizzen, net kell. ahhoz hogy net legyen, be kell lépnem. ördögi kör. próbáltam rootolni, de a beállításokban nem tudtam beállítani hogy ez sikerüljön. recovery mód sem mindig jön elő hangfel+bekapcs gombbal. amikor viszont elő jön, egy hanyat fekvő doridot látok, kinyitott hassal, és 1 piros háromszög felkiáltó jellel.szervízben nem foglalkoznak vele, mert ez nem garanciális gond.
van esetleg ötletetek hogy mit kéne/lehetne kezdeni ezzel? vagy marad dísznek, és használhatatlan?
(gyári visszaállítással már boldog lennék)
köszi előre is a válaszokat!
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Most,hogy már két napja tesztelgetem azt vettem észre,hogy két fallal odébb ahol a telefon laptop jó vagy kiváló erősséggel megy ez csak egy pálcikát mutat de forgolódni kell hogy megtalálja a megfelelő helyet.Nem lehet ezen javítani.Látom több embernek van ilyen gondja.
4.1.1 van rajta. -
zebede
őstag
válasz
szimla65 #380 üzenetére
Felraktad a mentést is? Mert akkor root-olva van a rendszered és [pl. ezzel a programmal] egyszerűen újra bírod indítani a tableted recoverybe is.
-
zebede
őstag
válasz
szimla65 #375 üzenetére
Nincs és nem is hiszem hogy lesz erre a tabletre frissítés.
Szerintem legegyszerűbb ha [e szerint a hsz.-om szerint] csinálod.
Akkor lesz egy rootolt legfrisebb rendszered és CWM Recoveryd is. -
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Most fog megjönni a cucc.Azt szeretném kérdezni,hogy mit kell előbb felrakni a root,a cwm vagy a frissitést(habár állítólag ezen 4.1 lesz).Nem tudom van erre frissebb Android?
A cwm felrakásának a leírása megvan de a root azt egyenlőre nem találom.
Ha ebben tudtok segíteni azt megköszönném. -
zebede
őstag
Lekopogom... nálam még semmi hiba nem volt vele.
-
hulkobb
tag
válasz
Superhun #371 üzenetére
Miint emlitettem az eggyik legnepszerubb online boltban az Alza.sk-n vettem! Mint mondtam amugy eggyik ismerosom aki egy masik nagyobb uzletnel dolgozik mondta,hogy amiket ok eladtak azok kozul csak 2-ot nem kuldtek vissza.Abbol eggyik ajandek volt a masik kulfoldre ment XD. Ezek utan szerintem csak markas tabot veszek!
-
Milyen boltban vetted? Utcai kis számtech boltban, webshopban, vagy hipermarketben? Lehet én is visszaküldöm, mert bár nincs olyan komoly problémám vele, mint neked volt, de kisebb gondok vannak, pl. ledobja az USB-t a gép, bekapcsolgat a kijelző, töltőt néha nem érzékeli. Kérdés az az, hogy Tesco is visszafizeti-e az árát.
-
hulkobb
tag
Van egy erdekes dolog. Gondoltam megosztom veletek: Ugye nekem elromlott a tabom! A hiba a kovetkezo: Allandoan kidobja azt par nap hasznalat utan hogy az android folyamat leall.Az inditopanale leall es akarmire megyek nem tudom eltuntetni mert allandoan feldobja,ilyenkor csak a factory restet segitt. Ez ilyen 2 naponta elofurdult es amikor mar 5x6x veszett el minden kvara elegem lett es elhataroztam h visszakuldom gariztatni. Nos ma mikor vittem a postara,talalkoztam egy regi ismerossel aki Pozsonyba az eggyik legnagyobb elektroteknikai cegnel dolgozik es kerdezte hogy miert viszem tabot a postara. Mondom neki h befosott az android. Elmondtam neki pontosan es egybol ravagta hogy ok 30DB adtak el ebbol a tabbol abbol 28 db visszajott gariztatni,es mivel a gyarto is elismerte hogy hibas a seria mindenki visszakpta a penzed (legtobbnek ez volt a hiba mint nekem) Ez azert dobbenetes. Azt mondta hogy hiaba fogom visszakuldeni mert csak szoftverfrissitest csinalnak rajta es visszakapom ugyan ugy annak elenere hogy leirtam nekik h NE csak szoftverfrissitest csinaljanak. Azt ajanlotta hogy nyomjak restetet es adjam el elso balaknek aki megveszi es majd o szop vele vagy 3x visszakuldom frissiteni (5 euro per csomag) es visszakapom a penzt. Olvasgattam igy a topicot es nem lattam hogy barkinek is ilyen gondja lenne,szoval azert ez erdekes. Most visszakuldom meg gariztatni,aztan ha ujra elojon a gond akkor elpasszolom vkinek! Kisse csalodott vagyok azert. Amugy Alza.sk 2.7 az ertekelese es ahogy olvastam minden masodik ember visszakuldte ottis pedig az egy masik uzlet,illetve a heruka.sk (/=arukereso.hu) sincsenek nagyon pozitiv hozzaszolasok a tabbal kapcsolatba. Szoval aki ezt olvassa es ilyet akar venni en nagyon nem ajanlom
RE: Visszakuldtem gariba legalabb 1.5 honapja.Ma kaptam emailt az uzlettol hogy adjam meg a szamlaszamom visszakuldik a penzt mert ez hibas szeria.Itt SK-ba legtobb uzlet levette mar a kinalatbol vagy utolso darabokat aruljak! Remelem nektek nagyobb szerencsetek lessz vele!
-
válasz
aspire5542 #368 üzenetére
Csak az álmainkban.
-
válasz
aspire5542 #366 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
válasz
aspire5542 #364 üzenetére
Igen az kell neked, amelyiknél yes van.
-
válasz
aspire5542 #362 üzenetére
Nem kell átnevezni a zipet. Simán kitallózod az SD kártyáról (choose zip from sd card, vagy ha nincs meg, akkor external sd card).
-
aspire5542
csendes tag
válasz
Superhun #360 üzenetére
A rootnál ugyanúgy átnevezem azt a zip-et amit belinkeltél (UPDATE-SuperSU-v1.30) update.zip-re és tab ujraindít?
Utánna -install zip from sdcard és utánna melyiket válasszam a négy közül?- choose zip from sdcard
- apply /sdcard/update.zip
- toggle signature verification
- choose zip from external sdcard -
zebede
őstag
válasz
aspire5542 #356 üzenetére
Megcsináltad a frissítést is, vagy csak odáig jutottál hogy a backupot átmásoltad az sd kártyádra?
-
válasz
aspire5542 #357 üzenetére
Tuti megoldás: CWM-ből telepítsd fel ezt a zipet.
-
válasz
aspire5542 #354 üzenetére
Jól sejted.
-
válasz
aspire5542 #352 üzenetére
Akkor a tablet belső SD partíciójára rakta. Másold ki onnan a külső SD kártyára.
-
aspire5542
csendes tag
válasz
Superhun #351 üzenetére
Még mielőtt telepíteném, a memória kártyán nem találom azt amit oda mentett.
egy teljesen formázott kártyát tettem bele. Csak az update zip-et tettem rá.
most pedig ugyan az van rajta illetve egy üres LOST.DIR mappa.
Ráadásul a memóriakártya tárhelyéből sem fogyott.Próbáljam újra a backup-ot? -
válasz
aspire5542 #350 üzenetére
Okés, most telepítheted az új romot. Gondolom az img fájlt már lekaptad a GoClever oldaláról.
A frissítés mentetét itt megtalálod: [link]
-
válasz
aspire5542 #348 üzenetére
CWM-ben backup and restore -> backup
Ezzel lemented a telefonon lévő szoftver aktuális állapotát. Tehát minden programot/beállítást, ami jelenleg a tableteden van. Tehát ha mégsem jönne be az új ROM, egyszerűen visszaállítod ezt a mentést, és olyan lesz, mintha semmit sem csináltál volna. Arra viszont figyelj, hogy legyen elég hely az SD kártyán (1GB ajánlott).
-
válasz
aspire5542 #346 üzenetére
Backup kell neked, nem SD kártyáról zip telepítés. A newcam romot nem CWM-ből kell felrakni, hanem egy másik programmal, PC-ről. De először a backup legyen meg.
-
aspire5542
csendes tag
válasz
Superhun #345 üzenetére
Bocsi hogy ilyen lassan reagálok dolgokra csak mostanában nagyon keveset voltam itthon.
Sikerült előhozni a CWM Recoveryt. Ott egy picit megakadtam.
Tehát előjön egy ilyen menü:- reboot system now
- install zip from sdcard
- install zip from sideload
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- backup and restore
- mounts and storage
- advancedItt az ( install zip from sdcard ) menüpontot választottam ami átvitt egy "almenübe"
és itt már nem tudtam melyiket válasszam.- choose zip from sdcard
- apply /sdcard/update.zip
- toggle signature verification
- choose zip from external sdcard
- +++++Go Back+++++Gondolom az első vagy a második
Különben megoldottam a wifi-t úgy hogy a router ugyan messze van, de a laptop tökéletesen veszi a jelet
és egy úgynevezett Virtual Router Manager programmal megosztottam a laptop wifijét.Most az egész lakásba fullon van a jelem. -
válasz
aspire5542 #343 üzenetére
Igen, eddig jó. Most ezt a zip fájlt, amit letöltöttél, nevezd át update.zip-re és másold az SD kártya gyökerébe. Indítsd újra a tabot. Amikor betölt az Android, előjön majd egy ablak arról, hogy szeretnéd-e telepíteni a zip-et. Nyomsz egy igent. Újraindul a tab, flasheli a CWM recoveryt és el is indítja.
Most készíts egy backup-ot a már meglévő ROM-odról az SD kártyára. Arra figyelj, hogy legyen elég szabad hely rajta (olyan 1 GB legyen rajta).
-
WeghA
tag
Nemtom ti hogy vagytok vele, de az én tabletom nem szereti a 32GB Samsung MicroSD kártyát szerintem túl sok neki. Eltávolítja, magától belassul az Android elfogy, a memória nagyon nagyon lassan nyit meg bár mit is a fájlkezelőből szóval használhatatlan így.
Kezdetben csináltam egy visszaállítást nem volt jó csináltam egy frissítést (amit köszönök is, mert nem ment volna nélkületek), de úgy se volt jó.
Már nem tudtam mit kitalálni, hogy mi lehet a hiba kivettem a kártyát és az óta gyors semmi hiba, lassulás. Nem dobálja fel alvó állapotból a tabot így a készenlétben is mintha tovább bírná.
Persze a kártyát teszteltem és más készülékekben tökéletesen működik.
Úgyhogy marad a belső tárhely.
Nem tudom, a kártya foglalat nem működik, tökéletesen vagy mi lehet, vele nem kezeli egyszerűen a 32GB-ot.Ti milyen, mekkora kártyát használtok úgy általában benne? Mi a tapasztalatotok?
-
válasz
aspire5542 #341 üzenetére
Szia!
Egy próbát mindenképpen megér. Persze előtte mentsd el a gyári ROM-od SD kártyára CWM recoveryvel.
De ne szaladjunk előre, először a CWM-et rakd fel, aztán mondjuk a többit.
-
aspire5542
csendes tag
Üdv!
Zebebe
A GoClever oldalán 2013.03.25.-i dátummal van fent frissítés.
Ezt feltelepítve lett jobb a Wifi jeled, vagy ahogy leírtad később hogy a szűz backup-ot rátéve.
Láttam hogy vágod a témát és hálás lennék egy kis segítségért.
Igaz nekem garis még a tabom,de nekem is gyengének tűnik a wifije.
Pl. amit WeghA-nak leírtál CMW Recovery-s megoldás segíthet nekem?
Előre is köszönöm a választ! -
smallr
csendes tag
Sziasztok lenne egykis problemam szerintem mindenki ismeri a dead trigert , na szoval valamiert azvan ha jatszok vele es mind 2 ujjam a kijelzon, ugrik a kep ez miert van szar a tab ehhez vagy tul erzekeny a tab v mi?
-
-
Tomy007
tag
Sziasztok !
Nagyon fontos lenne a következő kérdésem, a kézikönyv szerint kezeli a 3G-t is a tab.
Az lenne a kérdésem ha veszek hozzá valamilyen mobil internetet (usb stickest, t-mobil.vodás, v. telenoros)
Melyiket vegyem meg, mert vhol azt olvastam ezek a a tabok nem fogadnak el minden féle sticket?
Egyáltalán probálta e már vki valamilyen usb stickel? A hétvégén elutazok s jól jönne a net útközben is
Köszi előre is.
-
WeghA
tag
válasz
Superhun #332 üzenetére
Jó jó már sikerült. Az volt a hiba update.zip.zip
Szépen lefutott. Még ilyet soha nem csináltam azért inkább rákérdeztem.Viszont a belső 8Gb tárhelyet azt nem törölte, mert maradtak fenn dolgok. Azt lehet formázni?
Vagy tilos?Meg olyan mintha egy pár program hiányozna pl. ES File Explorer
Nem mintha baj lenne csak kérdezem.Mindenesetre köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket
-
WeghA
tag
Nem bírtam ki délutánig. Még nem sikerült. Formáztam a micro sd kártyát, átmásoltam és átneveztem, de nekem nem adta be hogy találna valamit a beállításokba sem.
Így kellene kinéznie a kártyán windows alatt?: clockworkmod kitömörített mappa benne a 2 elem és az update.zip tömörített mappa. -
zebede
őstag
Töltsd le ezt .rar fájlt (ez a mentés) és tömörítsd ki a MicroSD kártyára: [link]
Töltsd le ezt is [link] (ez a CWM Recovery) ezt NE tömörítsd ki, csak másold a MicroSD kártyádra és nevezd át: update.zip legyen a neve.
Rakd a MicroSD-t a tabletbe, mikor bekapcsolod kiírja hogy talált egy frissítést, katt az Install-ra.
Kiírja hogy ne vedd ki a mem.kártyát és újraindul, belép a CWM Recovery-be.A CWM-ben a hangerő gombokkal tudsz lépkedni, a power gombbal okézni. (utána a sok no között mindig katt a yes-re)
Léptesd és okézd le a : wipe data/factory reset
Aztán: wipe cache partition
Aztán: advanced és itt: wipe dalvik cache, utána Go Back.
Itt a: backup and restore, utána: restore from external sdcard
Itt kiírja a mentés nevét, ami egy dátum, okézd le. Yes - Restore3-4 perc türelem... amikor végez: Go Back és reboot system now
Ekkor még kiírja hogy hiba volt a frissítésnél, itt nyomj a No-ra.
Azt hiszem ennyi az egész.
Még annyit csinálj meg, hogy a MicroSD-kártyádon az update.zip fájlt nevezd át, mert máskülönben indításkor mindig frissíteni akarna.
-
zebede
őstag
Ha meg tudsz birkózni CWM Recovery-ből egy restore-val, akkor nekem van egy szűz rendszer backup-om, csak annyi van vele hogy Magyar nyelv már be van állítva és root-olva van. Más semmi nincs beállítva, google fiók se.
Szerintem ezt lenne a legegyszerűbb CWM Recoveryből full Wipe után Restore felrakni. -
smallr
csendes tag
1.Töltsdle ahttp://download.goclever.net/serwis/tab/rkbatchtool_2.zipésazupdate
fájlokat, majd csomagold ki a letöltött fájlokat.
2.Csatlakoztasda töltőt a táblagéphez ésegyUSB kábel segítségével csatlakoztasda
táblagépet a számítógéphez.Kapcsoldki a táblagépet.
3. Nyomd meg és tartsdlenyomva aHangerő„+„gombot és nyomdmeg a Resetgombot.
Amikora számítógépfelismeri az új berendezést, engeddel aHangerő„+„gombot.
4.A számítógépnek fel kell ismernie az új berendezést, majd jelöld be a megfelelő
vezérlőprogramokat a
*\rkbatchtool_2\Driver, válaszd ki aWindows x86vagyamd64verziót, majd a Windows
2000, XP,Vistavagy7-et
5.Indítsd el arkbatchtool.exealkalmazást,jelölt be a frissítés fájlt...
6.Válaszd ki aGCR83*_*.imgfájlt
7. Az alkalmazás elindítása és a táblagép vezérlőprogramjának afeltelepítése utánmegjelenik egy zöld ikon.Mostválaszd azUpgrade-tés várd meg a frissítés végét.
8.A sikeres frissítésvégeztével megjelenikazUpgrade Done Success<1>értesítés.
9.Most húzd kiaz USB kábelt, a táblagép automatikusanbekapcsol. -
WeghA
tag
Sziasztok!
Próbálnám felrakni ezt a new cam verziót, de neki se tudok kezdeni, mert csatlakoztatom usb keresztül és egyből újraindul a tablet.
Tudnátok egy részletes leírást, hogy hogyan csináljam! -
Sziasztok!
Adott egy ilyen tab (amiről a topik szól), e van törve az érintőkijelzője. Egyébként működik, csak így sokat nem lehet kezdeni vele. Valahol lehetséges cseréltetni? Vagy kuka az egész gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- EA Sports WRC '23
- Vallás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest