- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
08meszzi
csendes tag
sziasztok!
majdnem az összes hozzászólást átolvastam, és nem találtam ehhez hasonló gondot, ezért segítséget kérek.
Konkrétan egy goclever tab r104-es gépről van szó, de szinte ugyan az mint amikről eddig szó volt.
A sztori: feloldó mintával lezárás. minta elrontása addig, amíg email-es azonosítást nem kér. (play account)
a gép nem az enyém, amikor megkaptam, a hozzá tartozó jelszó nem volt jó(ezért nem is lehetett belépni vele)
jelszó módosítás után sem enged be. rájöttem hogy internet is kéne hozzá. internetre viszont sehol nem tudok csatlakozni, nincs elmentett hálózat.
vagyis ahhoz h ellenőrizzen, net kell. ahhoz hogy net legyen, be kell lépnem. ördögi kör. próbáltam rootolni, de a beállításokban nem tudtam beállítani hogy ez sikerüljön. recovery mód sem mindig jön elő hangfel+bekapcs gombbal. amikor viszont elő jön, egy hanyat fekvő doridot látok, kinyitott hassal, és 1 piros háromszög felkiáltó jellel.szervízben nem foglalkoznak vele, mert ez nem garanciális gond.
van esetleg ötletetek hogy mit kéne/lehetne kezdeni ezzel? vagy marad dísznek, és használhatatlan?
(gyári visszaállítással már boldog lennék)
köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged