- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallr
csendes tag
Sziasztok lenne egykis problemam szerintem mindenki ismeri a dead trigert , na szoval valamiert azvan ha jatszok vele es mind 2 ujjam a kijelzon, ugrik a kep ez miert van szar a tab ehhez vagy tul erzekeny a tab v mi?
-
smallr
csendes tag
1.Töltsdle ahttp://download.goclever.net/serwis/tab/rkbatchtool_2.zipésazupdate
fájlokat, majd csomagold ki a letöltött fájlokat.
2.Csatlakoztasda töltőt a táblagéphez ésegyUSB kábel segítségével csatlakoztasda
táblagépet a számítógéphez.Kapcsoldki a táblagépet.
3. Nyomd meg és tartsdlenyomva aHangerő„+„gombot és nyomdmeg a Resetgombot.
Amikora számítógépfelismeri az új berendezést, engeddel aHangerő„+„gombot.
4.A számítógépnek fel kell ismernie az új berendezést, majd jelöld be a megfelelő
vezérlőprogramokat a
*\rkbatchtool_2\Driver, válaszd ki aWindows x86vagyamd64verziót, majd a Windows
2000, XP,Vistavagy7-et
5.Indítsd el arkbatchtool.exealkalmazást,jelölt be a frissítés fájlt...
6.Válaszd ki aGCR83*_*.imgfájlt
7. Az alkalmazás elindítása és a táblagép vezérlőprogramjának afeltelepítése utánmegjelenik egy zöld ikon.Mostválaszd azUpgrade-tés várd meg a frissítés végét.
8.A sikeres frissítésvégeztével megjelenikazUpgrade Done Success<1>értesítés.
9.Most húzd kiaz USB kábelt, a táblagép automatikusanbekapcsol. -
smallr
csendes tag
Nálunk Mo-ba a Jól megbecsült myaudi tablettek az ilyenek a 100%-os akuból csak 60-at jobb esetben 70% -ot használ ki mert már a tab 40%-nál bejelez hogy akufeszültsége 14 %
Szóval vicces dolog. én ennyit tudok azoknak a szériahibájáról azt kitudja
, viszont én meg vagyok vele elégedve nekem 1x-2x a zene álle az idegesít csak és ennyi
-
smallr
csendes tag
Sziasztok az miért lehet ha a alap lejátszom elindítom és zenét váltok akkor azt írja hogy "A(z) Zene alkalmazás sajnos leállt." valaki tud valami ötletet? azon kívűl hogy egy másik lejátszó.
-
smallr
csendes tag
válasz
naensuppedek #250 üzenetére
Az konkrét
-
smallr
csendes tag
válasz
naensuppedek #244 üzenetére
jól látom geci reset helyére tetted az antenna csatlakozót ?XDD
-
smallr
csendes tag
Nekem 2 hete van meg ezalatt lekopogom semmi problémám nem volt vele
össz vissz szoftver frissítést nem értettem meg néha lecsatlakoztatja a memo kártyát de feljebb arra is van meg oldás még nem próbáltam.. majd..
meg vagyok vele elégedve eddig! talán 1x1x a kijelzője túl érzékeny de lehet ezt csak én tapasztaltam
-
smallr
csendes tag
Hogy tudom frissíteni a verziót ? leszedtem a rkbatchtool_2-t és a GCR83_120921.rar-t de ha rá dugom az usb-re hiába nyomom ujraindítás után egyből a hang fel + bekapcs gombot nem csinál semmit ha csinál hang fel + bekapcs megjelenik a goclever logó hangfel is csak be kapcsol a tab, ha nem usbre dugom akkor bejön az az android robot, de akkor meg hiába dugom rá gépre nem ismeri fel a rkbatchtool_2 a tabot... tiszta ideg vagyok már tőle.. mit cseszek el?
-
smallr
csendes tag
Srácok az elég cink ha letettem mellém a tabot és arra lettem figyelmes be villant a kép és memoria kártya eltávolítva majd beolvasva (vagy mi
), rá fél percre megint, és megitn... aztán kiszedtem visszatettem rá 2 percre megint ezt írta azt most jó..nektek is volt már ilyen?
-
smallr
csendes tag
srácok lenne egy olyan kèrdèsem hogy mièrt lehet az hogy telòn megosztom mobilnetem rámennèk a tabbal telòm megosztott netère es csak azt irja wifi hogy ip cìm keresèse..:S ötlet?
-
smallr
csendes tag
melléteszem folyamatos wifivel
-
smallr
csendes tag
Értem, köszönöm amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve mert kb most megy 4 és fél órája és még van 10 % az szeirntem egész jó de majd meglátom ha teljessen fellesz töltve 2. töltés után stb
csak azt nem értem tettem fel egy program kilövő cuccost attól befagyott 3x is
de jobban belenézve láttam h van alapból benne mikor lezárom a bill-t kilövi a felesleges progikat
-
smallr
csendes tag
válasz
Superhun #175 üzenetére
Na megvan a gép, nagyon tetszik csak egy idegesít a papírra az volt írva hogy első bekapcsolás elött 4-5 óra töltés, hát én ezt akkor volastam el mikor már nyomtam félórája,órája kikapcsoltam és töltöttem kb 3 órát még fel nem töltött remélem nem basztam vele el az aksit
-
smallr
csendes tag
Sziasztok, kérdésem az hogy, kell tölteni a készüléket legelső töltéskor 8 órát? vagy ezeket az új akukat már nem kell kisütni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest