- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
WeghA
tag
Sziasztok!
Én eladom a hozzá való billentyűzetes tokot. Ha valakit érdekel keressen privátba vagy megtalálja a jófogáson vagy a vaterán.
Tablet tok + billentyűzet, univerzális, 8"
3500Ft -
WeghA
tag
Nemtom ti hogy vagytok vele, de az én tabletom nem szereti a 32GB Samsung MicroSD kártyát szerintem túl sok neki. Eltávolítja, magától belassul az Android elfogy, a memória nagyon nagyon lassan nyit meg bár mit is a fájlkezelőből szóval használhatatlan így.
Kezdetben csináltam egy visszaállítást nem volt jó csináltam egy frissítést (amit köszönök is, mert nem ment volna nélkületek), de úgy se volt jó.
Már nem tudtam mit kitalálni, hogy mi lehet a hiba kivettem a kártyát és az óta gyors semmi hiba, lassulás. Nem dobálja fel alvó állapotból a tabot így a készenlétben is mintha tovább bírná.
Persze a kártyát teszteltem és más készülékekben tökéletesen működik.
Úgyhogy marad a belső tárhely.
Nem tudom, a kártya foglalat nem működik, tökéletesen vagy mi lehet, vele nem kezeli egyszerűen a 32GB-ot.Ti milyen, mekkora kártyát használtok úgy általában benne? Mi a tapasztalatotok?
-
WeghA
tag
válasz
Superhun #332 üzenetére
Jó jó már sikerült. Az volt a hiba update.zip.zip
Szépen lefutott. Még ilyet soha nem csináltam azért inkább rákérdeztem.Viszont a belső 8Gb tárhelyet azt nem törölte, mert maradtak fenn dolgok. Azt lehet formázni?
Vagy tilos?Meg olyan mintha egy pár program hiányozna pl. ES File Explorer
Nem mintha baj lenne csak kérdezem.Mindenesetre köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket
-
WeghA
tag
Nem bírtam ki délutánig. Még nem sikerült. Formáztam a micro sd kártyát, átmásoltam és átneveztem, de nekem nem adta be hogy találna valamit a beállításokba sem.
Így kellene kinéznie a kártyán windows alatt?: clockworkmod kitömörített mappa benne a 2 elem és az update.zip tömörített mappa. -
WeghA
tag
Sziasztok!
Próbálnám felrakni ezt a new cam verziót, de neki se tudok kezdeni, mert csatlakoztatom usb keresztül és egyből újraindul a tablet.
Tudnátok egy részletes leírást, hogy hogyan csináljam! -
WeghA
tag
De jó, hogy ezt vettem és nem vártam a Concorde Tap Speed-re. Elég sok baj van vele, hogy olvasom a fórumát. Mióta újra raktam tökéletesen működik.
-
WeghA
tag
Igen nekem is csinálta már egy párszor a kártya. És egyedül csak Mass Storage-ba tudok fel-le másolgatni a számítógépre dugva. Ez nem tudom mitől lehet.
-
WeghA
tag
válasz
Superhun #149 üzenetére
Lehet újra kellene rakni az egészet csak akkor a frissítéssel. Gondolkodtam, hogy a gyáriakat kellene leszedni,de félek tőle , hogy elcseszem meg nem is tudom igazán miket is lehetne leszedni csak úgy olvastam róla valahol.
Akkor minek az a sok program az áruházban ha nem bír el sokat a gép? -
WeghA
tag
-
WeghA
tag
válasz
Stephan89 #71 üzenetére
Nekem is szokott mostanában fagyogatni pl az egyik zenéből a másik zenére váltáskor, de előfordul más alkalmazásnál is.
Picit bosszantó azért de, várok vagy fél percet, percet utána jó.
Nem tudom, mitől lehet olyan sok program nincs rajta.
Előfordulhat, hogy attól?
Tudtok olyan progit mondani, ami megmutatja, mi mennyi memóriát zabál? -
WeghA
tag
Köszönöm a segítséget gyerekek! Root-olt most már nekem is.
Milyen a frissítés?
-
WeghA
tag
válasz
Cynicelectro #40 üzenetére
Szólj ha sikerült!
-
WeghA
tag
válasz
Cynicelectro #36 üzenetére
Értem köszönöm. A rootolásnak utána olvastam. Ezt lehet ugyan? Nem merem, de mondjuk minek is még jól működik.
-
WeghA
tag
Ha a reset gombot megnyomom akkor minden vissza áll a gyári beállításra? Minden program elvész csak a gyáriak maradnak meg?
Kezdő androidos vagyok
-
WeghA
tag
Igen én pont most nekem se reagál semmire.
Vissza vitted? -
WeghA
tag
Sziasztok! Tegnap este én is megvettem 34-ért meg egy gyári tokot billentyűzettel így 39580Ft lett a vége.
Gondolkodtam a Concorde Tab Speed vegyem e majd vagy ezt.
Nekem nagyon tetszik persze nincs viszonyítási alapom, mert ez az első Tablet-tem sőt még Androidos telóm se volt (Nokia C7)
Eddig minden működik rajta szépen gyorsan. A fém hátlaptól én is féltem, hogy gyenge lesz a wi-fi rajta, de a telómon se erősebb a jel.
Még teszt időszakon vagyok.
Írok majd!
Magyar forgalmazót nem találtam a papírjába.Akkor biztos Tesco hozta be Lengyelországból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest