Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rrbmirgamid

tag

válasz Psychonaut #6975 üzenetére

Félreértesz, és más is. Nem a klasszikus GNR hangzást várom a New GNR-től, mert az lehetetlen (a tagok miatt). Tehát nem az a baj, hogy nem tudják ugyanazt hozni, amit a régi banda, hanem az, hogy amit most csinálnak, az nekem egyáltalán nem jön be.

De, akkor fordítsunk a dolgokon, lásd Velvet Revolver: az is teljesen más, mint ami klasszikus GNR, de mégis k*rv@ jó. Slash egyedi stílusa érezhető az összes dalban, a szólókban: imádom. Ez az, ami többet ér akármilyen lant-tekerő művész tekerésétől.

De, hogy lássátok, elvakult nem vagyok: a Slash Snakepit második albuma (Ain't Life Grand) nem tetszik. Az első nagy kedvenc (It's Five O'Clock Somewhere), de a másodikról inkább nem írok semmit, mivel jót nem tudok.

Akkor ott vannak még Duff McKagan szólóalbumai: Believe in Me, Beautiful Disease: megint csak "nagyon ott vannak".

És sorolhatnám a nagyon jól és a rosszul sikerült albumok listáját.

Mindebből csak azt akarom kihozni, hogy ezek az emberek (akik már évtizedek óta a kedvenc zenészeim) olyan számokat tesznek le az asztalra, ami az én fülemnek a No1.

És, ám legyen Chinese Democracy, csak könyörgöm, ne GNR néven. Millió nevet kitalálhattak volna, de nem (persze ennek praktikussági okai vannak!! :-DDD). Így viszont nem tudom megbocsájtani azt, amit most tesznek. Ezért írtam, hogy a név lejáratása folyik - magánvélemény (bár ezzel elég sokan egyetértenek). Legyen felőlem akár Roses And Guns, az sem érdekelne. Nem hallgatnám és kész. Csak így meg még utálom is az egészet. Ez a különbség.

Womb
    Egy valamirevaló gitáros miért akarna úgy szólni, mint más?... Ez valóban tartalmas hozzászólás volt, köszönöm :-)) Arányköpéseknek elfér. .-)
    Ha megnézed a GNR folyton cserélődő gitárosait, mégis megteszik ezt az utánzást. Akkor az elméleted szerint, ők "nem valamirevaló gitárosok", ami viszont az én elméletemet igazolja, hogy a jelenlegi felállás olyan, amilyen. :-)

De, még mielőtt valaki megharagudna rám, hangsúlyozom ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák