Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Félreértesz, és más is. Nem a klasszikus GNR hangzást várom a New GNR-től, mert az lehetetlen (a tagok miatt). Tehát nem az a baj, hogy nem tudják ugyanazt hozni, amit a régi banda, hanem az, hogy amit most csinálnak, az nekem egyáltalán nem jön be.
De, akkor fordítsunk a dolgokon, lásd Velvet Revolver: az is teljesen más, mint ami klasszikus GNR, de mégis k*rv@ jó. Slash egyedi stílusa érezhető az összes dalban, a szólókban: imádom. Ez az, ami többet ér akármilyen lant-tekerő művész tekerésétől.
De, hogy lássátok, elvakult nem vagyok: a Slash Snakepit második albuma (Ain't Life Grand) nem tetszik. Az első nagy kedvenc (It's Five O'Clock Somewhere), de a másodikról inkább nem írok semmit, mivel jót nem tudok.
Akkor ott vannak még Duff McKagan szólóalbumai: Believe in Me, Beautiful Disease: megint csak "nagyon ott vannak".
És sorolhatnám a nagyon jól és a rosszul sikerült albumok listáját.
Mindebből csak azt akarom kihozni, hogy ezek az emberek (akik már évtizedek óta a kedvenc zenészeim) olyan számokat tesznek le az asztalra, ami az én fülemnek a No1.
És, ám legyen Chinese Democracy, csak könyörgöm, ne GNR néven. Millió nevet kitalálhattak volna, de nem (persze ennek praktikussági okai vannak!! :-DDD). Így viszont nem tudom megbocsájtani azt, amit most tesznek. Ezért írtam, hogy a név lejáratása folyik - magánvélemény (bár ezzel elég sokan egyetértenek). Legyen felőlem akár Roses And Guns, az sem érdekelne. Nem hallgatnám és kész. Csak így meg még utálom is az egészet. Ez a különbség.
Womb
Egy valamirevaló gitáros miért akarna úgy szólni, mint más?... Ez valóban tartalmas hozzászólás volt, köszönöm :-)) Arányköpéseknek elfér. .-)
Ha megnézed a GNR folyton cserélődő gitárosait, mégis megteszik ezt az utánzást. Akkor az elméleted szerint, ők "nem valamirevaló gitárosok", ami viszont az én elméletemet igazolja, hogy a jelenlegi felállás olyan, amilyen. :-)De, még mielőtt valaki megharagudna rám, hangsúlyozom ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest