Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz cucka #69259 üzenetére

Próbáltam keverni kevés sikerrel. Ugyanaz a gitársáv van kirakva mindkét oldalra, a metronóm nagyon hangos, emiatt nem tudom a gitársávot se felhozni hangerőbe, se annyi közepet emelni neki amit szeretnék, mert a metronóm leszedi a fejemet, ha meg kompresszálom odamegy az egész, elég lenne csak egy halkabb klikk, vagy használni az eredeti dob sávot és arra játszani. A vége felé behallatszik valami dob, de azon meg rengeteg reverb van.

Ahogy előttem is írták a gitárerősítőn túl sok a gain, ennek a fele is elég bőven lenne, plusz fel kell játszani 2x ha már megy, meg nem ennyire kiherélni a közepet. Mikrofonozáson érdemes elgondolkodni, mert 90%-a ott lesz a hangnak, ha az nem jó akkor az egész gitár nem fog jól szólni, EQ-zni nem kell szinte semmit ha jól van mikrofonozva. Lehet találni olyan IR-t ahol ugyanaz a hangszóró van SM57-el és egy Royer 121-el vagy Sennheiser MD421 mikrofonozva, ilyet érdemes keresni, ezek jól szólnak már magukban, nem kell neked keverni 2 mikrofon hangját majd utána mindenféle fázis hibát keresgélni a rossz elhelyezés miatt, vagy végiglapozni 500+ IR-t hogy rájöjj csak az SM57-magába nem szól sehogy attól mert 2 cm-el arrébb rakták.

Új hozzászólás Aktív témák