Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

válasz Ctrl+Alt~Del #66578 üzenetére

Köszi, alig várom, hogy a procreate-es terveket papirra majd festésbe tudjam átvinni.
    Mindenképp, sokáig gondolkodtam, hogy megosszam-e, de úgy döntöttem, hogy amolyan status update gyanánt megosztom. Azért vagyunk itt mert van egy közös szenvedélyünk: a gitározás / gitárok szóval :)..

Amúgy ha valakit érdekelnek "Badlands guitars" csinál hasonló mintás gitárokat de nekem a FR + HSS miatt kiesik. Pedig árban közel sem annyira vészesek mint az előzőekben linkelt Custom Shop Jackson (és még átmenő nyakas is). Szerintem a legjobb "bengal tiger"-t amúgy a Jackson csinálja, az én designom is arra épül (csak direkt elmentem más irányba, de azt vettem alapul). Kramer csinál(t) pár modellt de nekem egyáltalán nem tetszenek, LTD-ből is van valami butitott 200-as széria (citromsárga) a George Lynch Signature és igazából ennyi.

Mondjuk belátom, hogy ez nagyon kis réteget fog meg. Habár mint zenéket nem feltétlenül szeretek a 80s-ből, de izé.. most mondjátok azt, hogy ez nem menő manapság :DDD..

Új hozzászólás Aktív témák