Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Köszi, alig várom, hogy a procreate-es terveket papirra majd festésbe tudjam átvinni.
Mindenképp, sokáig gondolkodtam, hogy megosszam-e, de úgy döntöttem, hogy amolyan status update gyanánt megosztom. Azért vagyunk itt mert van egy közös szenvedélyünk: a gitározás / gitárok szóval
..Amúgy ha valakit érdekelnek "Badlands guitars" csinál hasonló mintás gitárokat de nekem a FR + HSS miatt kiesik. Pedig árban közel sem annyira vészesek mint az előzőekben linkelt Custom Shop Jackson (és még átmenő nyakas is). Szerintem a legjobb "bengal tiger"-t amúgy a Jackson csinálja, az én designom is arra épül (csak direkt elmentem más irányba, de azt vettem alapul). Kramer csinál(t) pár modellt de nekem egyáltalán nem tetszenek, LTD-ből is van valami butitott 200-as széria (citromsárga) a George Lynch Signature és igazából ennyi.
Mondjuk belátom, hogy ez nagyon kis réteget fog meg. Habár mint zenéket nem feltétlenül szeretek a 80s-ből, de izé.. most mondjátok azt, hogy ez nem menő manapság
..
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..
..