Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
angelside77 #24901 üzenetére
...félre ne érts azért vannak kis kombók amik piszok jól szólnak, pl a kis 20w peavey vypr vip -m, de sajnos nem tudom használni a szomszédaim miatt... viszont ha jól emlékszem ez a kategória használtan sem 10-15e forint... no meg azért hogy az esetek 99 százalékában 1-2 állásban tartani a hangerő potit, annak nem sok értelmét látom...
Az sem elég elhanyagolható hogy ezen erősítők elég limitáltak effektekben, memóriában,stb..
Arra hogy legfőképpen otthon gyakorolj, tanulj, kisérletezz, sztem nincs jobb eszköz egy multi effektnél.
Boss-t abszolute nem ajánlok.. legutóbb me 80 am volt, ami kipróbáláskor még ok is volt, csak amikor hasonlítottam a pod xt-m hangjával, majdnem sírtam.... túl is adtam rajta pár hét után.. sajnálom, amúgy hogy a boss, roland így lemaradt a versenyben, mivel a 90 es években nem volt jobb cucc nálluk, vagyis sajnos sokan, köztük én is beleesnek abba hibába hogy lojalitásból veszik a termékeiket....
...lassan egy éve már hogy egy zoom g5-t használok, teljes elégedettséggel.. van, jelenleg is több zoom, cuccom, mindegyik életre szóló darab.. nincs nálluk jobb ár, érték arányú gyártó...
Ha multi effektről van szó, nemsok mindenre cserélném a g5-t a jelenlegi piaci kinálatból...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest