Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #15153 üzenetére
Semmi bajom a Cort gitárokkal, egyszerűen. Ez csak így volt, de elmúlt. Legalábbis akusztikus téren. Plazmacucci már leírta, ő nem szereti a Cort gitárokat.
Na, témára.Az általad írt CD-60-as Fendert és az Ibanezt is néztem, de nem szeretnék rétegelt fedlapú gitárt. Azt mondják, jó gitárok, de.. ilyen áron már tényleg kapok jobbat. Ti is mondtátok már.
A test mérete, igen.. A faanyagokra gondoltam, korábban már leírtad, melyik forma mire való leginkább, azt elolvastam
Igen, 12 húrosra gondoltam, elírtam, de nekem az magas lenne, viszont a hangja nagyon tetszik.
Nnnos, valamiért az AD-810 felé húz a szívem, persze még nem próbáltam.
Ugye jól tudom, hogy az nem rétegelt, hanem tömör fedlapos gitár (ahogy a Jade 1 is?)? Valamennyivel többet is hajlandó lennék egyébként rászánni, attól függően, mennyi pénzem marad.Elfogadható áron szeretnék egy viszonylag minőségi gitárt. Sajnos egyelőre nem tudom, mekkora keret lesz rá, 35.000 egész biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest