Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
izomhod
őstag
aug 25-i Roger Watersre vannak 4900ért is jegyek, álló 7900
[link]elgondolkodtató
Különleges Ajánlatok!:
- Augusztus 22-ig Normál Állóhely Akció: EGYET FIZET KETTŐT KAP!
-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Teljesen rendben van. Tudja, hogy mire való a gitár.

-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
„Senki sem lehet próféta a saját hazájában.”
-
-
izomhod
őstag
egy életem egy halálom
vasárnap az sg-t várom
-
Enton
addikt
-
sajtee
őstag
-
izomhod
őstag
ez 99-es vagy 100-as SG?
gondolom nem csak LP-ból van két féle, ugye? -
izomhod
őstag
húrtisztító ebayről, szerintetek jó lehet?
mert szerintem ugyanaz, mint amit itthon árulnak 3-4.000-ért -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nagyon érzi, nagyon tud.
Mennyi ember köré gyűlt. Ez a siker.

-
alienpapa
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
wow
-
Szten Márs
nagyúr
-
Enton
addikt
Hátha valaki még nem találkozott az illetővel, nekem is csak minap mutatta ismerős:
Nem kicsit technikás a csávó.

-
Eastman
addikt
válasz
kelekyle
üzenetére
Isten nyugosztalja!
...ide vidd a gityót...
izomhod Persze, hogy Jimi ugrott be, hiszen ismerem a képet. A jobb oldala, a jobb szeme az teljesen ájsztí... Nem? De!
..illetve, ha jobban megnézem, a szája és a szemei erősssen Stallone-sek. Körszakállas sztallóne oliva hajjal. -
kelekyle
őstag
Sziasztok!
Van egy Squier Double Fat Strat gitárom. Volt egy nagyon jó blues zenész barátom, Radiccsal játszott együtt anno, Csibu. Rendbe akarta hozni a gitárom mert a merevítő pálca sokáig nem volt meghúzva meg nem volt ápolva az egész gitár... ő meghúzta de a nyak ferdült... mondta, hogy majd rendbe rakja... nem sokkal rá sajnos elhunyt.
Szóval szakit keresek. Ki tud ajánlani valaki tutit és olcsót Budapesten ?
-
izomhod
őstag

-
izomhod
őstag
ahogy keersgettem a videókat, volt egy sweetchild cover, egy kiscsaj nyomta, ránéztem a többi videójára, volt 8-10-12milliós nézettségű coverje is, húha
rákeerstem:
"Alyssa Brianne Bernal was born on December 22, 1989 in San Antonio, Texas. She has always had a love for music and singing ever since she was a little girl. She finally decided to put herself on You Tube in May 2006 where she was discovered by Pharrell Williams and is now signed to Star Trak Entertainment/Interscope Records. Alyssa just recently finished recording her debut album in London with Producer Martin Terefe. Check her out at http://www.youtube.com/hchsknights08"
nem rossz, na igen, ez amerika
-
sajtee
őstag
-
sajtee
őstag
-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Nekem csak egy create fejem van ami eredetileg combo volt de a hangszoro halala utan at lett alakitva fejre, nembirta a hangszoro a tempot, Torque T200BG vel vagy mi volt kellet volna tartani a tempot honapokig jol is birta, aztan vege lett utanna sokat megjart volt alatta marci lada is meg vermona.... de volt egy sajat ladam is hozza ezt kb 2 eve szamoltam fel vegleg mikor az utolso hangszorot Goodmans AXIOM 301 est is eladtam ezert egy vagyont fizettek...
-
-
izomhod
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
már hogyhoogy mindent ki tudok kapcsolni? mit?
-
-
izomhod
őstag
szerintetek mikrofon meg hanfal közé be lehet tolni a kis podot, hogy reverbet vigyen az énekbe?
-
Eastman
addikt
válasz
izomhod
üzenetére
Itt van szegély gazdagon.

Milyen gyönyörű gitárok léteznek. Hihetetlen. Olyan boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a kérdéskörnek. Olyan jó egy hangszerboltban egy szépen kidolgozott darabot, szinte iparművészeti tárgyat ölbe venni. Érezni ahogyan tisztán rezeg a fa. ...vagy mikor sikít a git. gain alatt. Boldoggá tesz.
-
izomhod
őstag
ha már Myles, akkor: novembernem lesz Alter Bridge Bécsben, az érdekel valakit?
-
sajtee
őstag
:/

-
izomhod
őstag
Claptonról jut eszembe, ismeritek a Stevie Ray - Clapton helikopter esetet?
Aki nem, az keressen rá, érdekes történet, ugyanakkor szomorú is. -
Eastman
addikt
-
izomhod
őstag
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Zsír.

Jó balta. ...meg is kívántam két gombóc pisztáciát...
-
izomhod
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
király ez a jackson, ilyen legyen

-
theiron320
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
köszi én is így gondolom, így inkább marad a jackson, ha meglesz akkor majd teszek fel képeket.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
Szerintem szolozgatni a jackson jobb valasztas, 24 bund, atmeno nyak, 12"-16" osszetett radiusz. De ha a strato feeling kell azt is megertem.
-
BluEyes
őstag
-
theiron320
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Pink floyd, guns and roses, metallica. De inkább guns and roses. Viszont fsr nél hiányzik a 22 bund és pár metallica solonál már bejön az is

-
nesa
veterán
-
atidzsiforc
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
Volt multkor nalam egy ibanez s470, amibe a gazdaja emghz-t rakott hid pozicioba, nekem nagyon bejott a hangja. Kerdes, hogy mit szeretnel jatszani a gitaron, mert a 2 altalad valasztott fejsze kb egymas szoges ellentete.
-
theiron320
aktív tag
Üdv urak. Még régebben vettem egy PRS se 24 custom gitárt. Baj volt vele, visszaküldtem pénzt pedig visszakaptam. Most ismét egy gitárt szeretnék venni, kettő közül akarok választani:
Fender FSR stratocaster hsh
Jackson slxt soloist
Személy szerint a fender nagyon tetszik viszont csak 21 bundos, ha legalább 22 lenne akkor biztos azt venném. Másrészről pedig a jackson is nagyon tetszik. Passziv emg hangszedőkről mi a véleményetek?
ami még fontos, hogy árban a fender drágább 20k-val. -
nap
addikt
-
nesa
veterán
Koszi mindenkinek majd kap meg egy csiszolast es megy a polir.
Ti milyen profilu nyakat hasznaltok/kedveltek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

11 húros gitár? Szép 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)