Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Szerintem az MCH Reference kevéske, így első blikkre, de ki kell tapasztalni...
Intel Burn in is szívózik a memóriával és MCH-val, én ezidáig úgy lőttem be a refeket, hogy olyan beállításra állítottam a lapot, hogy bootoljon, majd a refekkel játszottam tól-ig... közben burnin teszt.. amikor 20%-ig megyen csak el, akkor kezdek a szélső értékekhez jutni, tehát alá, vagy felső értéknél fölé nem érdemes menni... köztes értékeknél pedig tolok FSB-t, hogy meglessem melyik középérték kell adott CPU Term-hez.
1,26-1,3V-nál szerintem 0,8V körüli a nyerő...legalábbis eredmények alapján.Laraxior...téved, hagyhatod azokat Auto-n, a lap azokat nem piszkálja.
CPU Termination, PLL és az MCH Core Voltage-hoz nyúl tuningnál (ram fixen volt a kép készítésekor..)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest