Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt egy óra alatt annyit dumáltok aminnyit sokan egész hét nem! Nem fáj a fejetek?
-
az achi mód az macerás?
-
Mankó
veterán
A DS3 tényleg nem támogatja a raid-et? Én úgy tudtam, hogy van rajta sata-raid.
-
szacsee
nagyúr
válasz
BullKoxa #9089 üzenetére
Nem méri semmi az északi hidat, ha arra gondolsz.
Kézmelegnél melegebbnek kell lennie, de ha nem süti az újjad, akkor minden okés.
Ne Auto feszen hagyd a biosban, mert akkor túlfeszeli.
Amit Everestben látsz az a Super I/O chipp hőmérséklete, jelentősége kb. 0.
Huzamosabb használat után nem ritka, hogy 50°C-os. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezném akinek DS4 lapja van annak kb 1 óra játék után hány fokos az a csipszetje ami a VGA-nál található??
-
szacsee
nagyúr
Kösz Mindenkinek!
-
Zájec
veterán
szacsee :: milyen kis új avatarod lett
emeberi forma.. ki ő ?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Norbi27 #9079 üzenetére
CMOS resetet próbáld ki úgy, hogy közben kiveszed az elemet és a tartó érintkezőit rövidre zárod pl csavarhúzóval. Természetesen mindezt áramtalanított gépnél, utána CMOS jumper vissza a helyére, elem vissza és próba..Lehet megjavul.
Asusnál még lehet ugyanazt a biost mégegyszer ráflesheled az sem árt.AlaBOSS: PH-s tuningtapasztalat azzal a deszkával nem sok van, nézd meg pl Gorneck oldalán mennyivel különbözik pl a bios a többitől..pl adható feszek terén.
Sok különbség szerintem nincs tuningban a többi laphoz képest..550-es FSB-t saccra tudnia kell minimum. -
AlaBOSS
csendes tag
Üdvözlet! Nemrég vettem egy ep45c-ds3r alaplapot. olvastam a forumba h. nem érdemes combo deszkát venni. Izgat most kicsit h. jó vételt csináltam-e! Egyenértékű a sima ep45 -tel (kivéve a ddr3 természetesen)? Tuning terén is vannak különbségek?
Előre is köszi szépen!
-
Sziasztok
Jövő héten lecserélem az alaplapomat, valószínűleg ds5-re. Van valakinek tapasztalata, hogy egy e6400-es procival meddig lehet jutni vele? A jelenlegi konfigban 3200-on ment stabilan, de szerintem az előző 800-as Kingmax Mars ramjaimmal memória limites volt. A mostaniakkal már nem tudom kipróbálni, mert az alaplappal valami gond van. Minden indításkor kiírja, hogy new cpu installed. Már vagy 2 hete szórakozok vele, bios frissítést és cmos resetet is csináltam, de semmi. Nem is próbálom tovább. Viszont az új lapban pár hónapig még a régi proci maradna, aztán majd csere, valószínű 8500-ra. De addig is kíváncsi lennék, mire számíthatok
-
Zájec
veterán
értem. valamit faragunk rajta hogy nálad is menjen
a CPUrefe-eket nézen nálad. probáld meg hogy 1 lépcsövel visszább veszed mindkét értéket... csak vigyázz mert ilyenkor az MCHref-et is hozzáálitja ,tudod....
ilyenkor azt is visszakell állitani , visszaigazitani... amennyin volt... -
ds3-as F9esbios béta? Ez van utána odairva
ixed Vista S3 resume sometimes failed
-
Zájec
veterán
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
válasz
Gorneck #9051 üzenetére
szia
segitségedet kérném
nekem is 8200as procim van és nem akar menni ebbe a fránya p45 ds3asba elötte
p35ös volt ott alapfeszen(1.225) elment 3.68ghz-én 7/24 be most meg b@szik
már 1.300v nál járok és csak 3.6ghz re tettem 450fsbx8 al és csipog a lap meg ezt irja ki
[link]
valami volt nem tetszik neki ,?
neked mikyen beállitáson fut a vas? -
Gombinyó
őstag
Hi!
500-as fsb-n szeretném használni a rendszert. Néztem Gorneck oldalán, hogy ez kb 1,36os MHC feszültséggel érhető el. A kérdés az hogy ez mennyivel rövidíti meg a lap élettartamát? Vagy ez még nem vészes feszültség 24/7ben?
DS5-ről van szó. -
tthomasso
tag
Kingmax KLEE88F-B8KO6 tipusú 2 GB-os 10066 MHz-es memóriából 2 db-ot raktam a P45-DS5 alaplapomba. Ha beállitom 1066 MHz-re, memoriahibát csipog az alaplap, majd visszaállitja 800 MHz-re. A ramoknak 1,95V-ot adtam. Kérnék valami jó ötletet, hogyan lehetne beállitani stabil 1066 MHz-re. Köszönöm.
-
nekem is villog a power led amiota a energy savert felraktam
-
válasz
boogie84 #9040 üzenetére
szasztok
na én is beléptem a klub-ba egy ds3-assal
elsö kérdés: easy tune 6 ér valamit ?
használható progi ? vagy inkább biosba tuningoljak?
nekem két állás kéne egy alap meg egy játékos tuning olyan 3.6ghz stabilan tudom biosba könnyü lenne beállitani de a kédés az hogy evvel az easytunéval lehet váltogatni a két beállitás között? -
Grifis
csendes tag
Hello!A GIGABYTE EP43C-DS3 alaplapomban 2x2Gb Kingmax 1066Mhz-es memória van,de a BIOS csak 800 Mhz-esnek ismeri fel.Ha állítok az FSB-n,akkor 1066-ot ír ki,de a következő indításnál megfagy.:S
Szerintetek mi lehet a baj? -
-bh-
aktív tag
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Tesónak van egy P45-UD3R-es lapja, és tegnap du. óta villog a powerled 5mp világít 5mp kialszik -
-bh-
aktív tag
válasz
boogie84 #9020 üzenetére
BIOSbanállítsd be a következőket (ha még nem tetted meg):
Perf.Enhace: Standard (egyenlőre)
(G)MCH Latch: 333 Mhz
System Memory Multiplier (SPD): 3,2
-ezen értékek alapórajelhez megadva...és a ramnak adj 2V-ot legalább (2,06V is mehet nyugodtan...)
időzítést 5-5-5-15re (annyit tudnia kell) -
boogie84
veterán
sziasztok
ma megjött az új gépem, de a ramok geil black dragon 4×1GB 1066, csak 800on megy
akinek EP45 DS4-e van tudnak segíteni h miért nem megy 1066on?
akinek van jó ötlete megköszönném!! -
japy
őstag
Egyenlőre semmi de a technika fejlődik! 2x sebességről ne is álmodj! "A PCI Express 2.0 megjelenése egyelőre nem jár látványos gyorsulással (sőt, semmilyennel), de a számítástechnika fejlődik, és az újabb és akár elméletben, akár gyakorlatban gyorsabb szabványok mindig leváltják a régieket, ha akarjuk, ha nem."
-
Gorneck
legenda
Az egyikkel valszeg egyszerűbb dolgod lesz...a másik izzadósabb...bár Én egyikkel se izzadtam...simán belőttem az 500 fsb-t...
Ha teljesítményt akarok, akkor nem lapot cserélek, mert más csati van rajta a VGAnak..hanem VGA-t...
Ha komoly játékokkal játszol nagy felbontás és Vista alatt hiába lesz 4gigára húzott procid...3,2ön is maximálisan szénné lesz hajtva a VGA-d...de kevés lesz a VGA és a ram is...
-
yolan
őstag
Nem is gondoltam hogy a táp kábelét kéne babrálni.
Veszel egy hosszabbítót, aminek van fiú és lány vége is ugyebár, majd e két véget kötöd össze a könyök elemekkel (előtte persze kicibálod belőlük a kábeleket), a fiú végét bedugod a lapba, a lány végébe meg beledugod a tápból kijövő fiú végű csatlakozót -
Zájec
veterán
ötletnek jó az elképzelésed
de nem valósitom meg , mert a tápnak a gyári kábelét nem akarom megbontani, pláne hogy nem egy noname tápról van szó...
ezért gondoltam hogy valami 90fokos közbensö darabot tennék be...
ez lenne a legegyszerübb és a megbizhatóbb...valami könyökdarbot kellene eszkábálni és azt leharisnyázni.. ( talán )
-
Zájec
veterán
Gorneck:: van esetleg valami ötleted hol lehetne beszerezni a 24tüs tápcsatira egy "könyök" más néven "90fokos fordulot"..
az bajom hogy merölegesen csatlakozk a tápcsati a lapra és nem igazán tetszik, szeretném ha eltudnám "fektetni" a tápcsatit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest