Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
Nem általánositottam, nekem ez bevált és azóta is frankón megy a gép. Vagy esetleg még nem hallottál bizonyos alkatrészek összeférhetetlenségéről? Ha nem, akkor elárulom, van ilyen. Sajnos általában AMD-ATI cuccoknál jön elő. Én hetente 3-4 új gépet rakok össze és teszem használatra kész állapotba. Jártam már igy MSI alaplap+ATI 4870 vidókarival is. Nem jött össze. Helyette GTX260 és azóta is semmi baja. De nem oktatlak tovább. Az idő adja a tapasztalatot. Üdvözöllek.
-
tthomasso
tag
Sziasztok Guruk! Van egy Giga EP-45-DS5 alaplapom. Ezen van külön 4 db SATA2 port, aminél RAID-et lehet összehozni. Milyen beállitások kellenek ehhez a BIOS-ban? És a többi beállitás? Nekem valahogy nem jön össze. 2*250 Gb-os Samu vinyóval próbáltam. Ha valaki profi ebben, kérem segitsen. Köszönöm.
-
tthomasso
tag
Kingmax KLEE88F-B8KO6 tipusú 2 GB-os 10066 MHz-es memóriából 2 db-ot raktam a P45-DS5 alaplapomba. Ha beállitom 1066 MHz-re, memoriahibát csipog az alaplap, majd visszaállitja 800 MHz-re. A ramoknak 1,95V-ot adtam. Kérnék valami jó ötletet, hogyan lehetne beállitani stabil 1066 MHz-re. Köszönöm.
-
tthomasso
tag
P45-DS5 alaplapom van. Rá van dugva 1 db usb hub is többek között. Kikapcsolt állapotban is világit az usb hub kék ledje. Le lehet kapcsolni a BIOS-ban, hogy kikapcsolt állapotban az usb eszközök ne kapjanak feszkót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eFootball
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kutya topik
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest