- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
P45-DS5 alaplapom van. Rá van dugva 1 db usb hub is többek között. Kikapcsolt állapotban is világit az usb hub kék ledje. Le lehet kapcsolni a BIOS-ban, hogy kikapcsolt állapotban az usb eszközök ne kapjanak feszkót?
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
tthomasso
tag
Kingmax KLEE88F-B8KO6 tipusú 2 GB-os 10066 MHz-es memóriából 2 db-ot raktam a P45-DS5 alaplapomba. Ha beállitom 1066 MHz-re, memoriahibát csipog az alaplap, majd visszaállitja 800 MHz-re. A ramoknak 1,95V-ot adtam. Kérnék valami jó ötletet, hogyan lehetne beállitani stabil 1066 MHz-re. Köszönöm.
-
tthomasso
tag
Sziasztok Guruk! Van egy Giga EP-45-DS5 alaplapom. Ezen van külön 4 db SATA2 port, aminél RAID-et lehet összehozni. Milyen beállitások kellenek ehhez a BIOS-ban? És a többi beállitás? Nekem valahogy nem jön össze. 2*250 Gb-os Samu vinyóval próbáltam. Ha valaki profi ebben, kérem segitsen. Köszönöm.
-
tthomasso
tag
válasz blancpain #12707 üzenetére
Cseréld le az ATI kártyád, múltkor egy gépet raktam, Giga EP-45 DS4+ATI 4870. Én is igy jártam. Volt amikor még kék halált is dobott az op. rendszer. Raktam bele Nvidia 9800GT, azóta is tökéletesen fut a tisztelt megrendelőnek.
-
tthomasso
tag
Nem általánositottam, nekem ez bevált és azóta is frankón megy a gép. Vagy esetleg még nem hallottál bizonyos alkatrészek összeférhetetlenségéről? Ha nem, akkor elárulom, van ilyen. Sajnos általában AMD-ATI cuccoknál jön elő. Én hetente 3-4 új gépet rakok össze és teszem használatra kész állapotba. Jártam már igy MSI alaplap+ATI 4870 vidókarival is. Nem jött össze. Helyette GTX260 és azóta is semmi baja. De nem oktatlak tovább. Az idő adja a tapasztalatot. Üdvözöllek.
-
tthomasso
tag
válasz Laraxior #13120 üzenetére
Ebben a formában nem egészen igaz. Nekem BFGtech GTX260 OCX Maxcore videókarim van, gyári hűtéssel. 6 db S-ATA port van a P45-DS5-ön és mind a 6-ot használom. Pedig a GTX260-nak sem kicsi a gyári hűtése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest