- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windex
tag
válasz
LordDarkness #120 üzenetére
Megfordítottam a két kábelt és megy szépen most már.
-
Windex
tag
válasz
LordDarkness #120 üzenetére
Erre gondoltam én is, de gondoltam megkérdem itt is, mert nem szeretném tönkre vágni az új cuccokat.
-
Windex
tag
Sziasztok!
Van nekem egy olyan gondom a géppel, hogy mióta össze lett rakva nem világít a bekapcsolást jelző led és a HDD használatot jelző led. Nézegettem, hogy mi lehet a gondja, de jó helyre vannak bekötve, csak nem tudom, hogy megfelelően-e. Az alaplap kézikönyvében (790XT-UD4P) megtaláltam mit hogyan kéne bekötni, csak ott akadtam el, hogy a polaritás nem mindegy. Rádughatom fordítva a kábeleket, vagy ezzel okoznék valami kárt? (sosem szerettem az elektronikát
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest