- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Én is nézegettem az A-data modulokat, mikor nemrég memóriát cseréltem, de gondoltam egy merészet és Corsair lett belőle. Majdnem sírtam, mikor 2 hét után 5K-val ment lejjebb az ára a moduljaimnak.
, dehát ez van..
Amúgy szerintem egész jó ezek a ramok, aida64 tesztem csak egy tuningos 1800Mhz CL8-as van [link]. Ezen természetesen még lehetne javítani, az NB órajelének emelésével, de ez egy ilyen 24/7-es beállítás és nem kifejezett max amit bír. Ha érdekel csinálok 1600CL9-es vagy 1600CL7-es teszteket is.
Amúgy ha most akarsz venni, nézd meg ezt is, 10 év kisker garival annyira nem vészes szerintem. 30,6K -
Cadal
őstag
Itt van néhány korábbi mérésem a 770T-UD3P-ről 1; 2;. Nem túl pontos, de nagyságrendileg talán segít. És ha már házi fethűtésről van szó vess egy pillantást az én megoldásomra is.
Bár elég fapados reset kollégáéhoz képest, Motaba78 enzotech hűtőjéről nem is beszélve.
-
reset
senior tag
Az a biztos, ha leméred a lapodon a MOSFET-ek körüli lyukak távolságát és azt is, milyen széles talpú hűtő fér el a rendelkezésre álló helyen, mert sokszor a fetek körüli tekercsek, kondik is belóghatnak az "űrszelvénybe"...Én a PH-Aprón találtam a Giga 770TA-UD3 lapomhoz egy maszek gyártásút, ami tökéletes.
-
Motaba78
addikt
nekem a 770t-ud3p-n van ilyen enzotech hűtés, és nagyon megvagyok elégedve vele, rengeteget levesz a fetekről.(egyébként full vörösréz az egész hűtő)
szerintem szánd rá a pénzt (persze ha jó a lapodra), hogy ne neked kelljen mókolnod, illetve nekem az enzotechen volt ilyen hővezető paszta szivacs szerűség.
ha nem tudod a lapod pontos méreteit, akkor neked kell levenned a lapról a pontos méreteket.
ha mégis saját gyártás mellett maradsz akkor sok sikert hozzá, valamint mikor elkészül oszd meg velünk képekben az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest