- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
zoleecool #793 üzenetére
Lehet, hogy ez az oka? Hardware Thermal Control
-
Dead_slow
tag
válasz
zoleecool #785 üzenetére
Nekem 1.3 az alapfesz ezen próbáltam, de elhasalt az egyik mag prime blend alatt, de most úgy néz ki a ram miatt volt.
Amúgy az mennyire gáz, hogy ha adok az nb-nek egy kis +feszt, hogy tuti stabil legyen a ram, akkor az alaplap hőmérséklet felkúszik akár 65fokra is, vagy lehet hogy félremér?
-
SimonYana
addikt
válasz
zoleecool #773 üzenetére
Én nem primezek azóta,hogy egyszer 9 órát ment , utána megnyitottam Photoshopot és kékhalál!
Nekem ne a prime fusson,hanem ha szerkesztek tömörítek több órán keresztül akkor legyen stabil! Ezt már sokan alátámasztották!
Egyedül a super PI-t szoktam futtatni utána ráeresztem a CCE-t és ha 3 órás munkát elvégzi akkor nekem tökéletes! -
Cadal
őstag
válasz
zoleecool #748 üzenetére
A 3. - 4. mag aktiválása simán megy az F3 biossal is. No para. és csatlakozom SimonYana kollégához, az NB frekvencia sikeres emeléséhez a CPU NB VID feszültségen kell emelni. 1,25 - 1,3V-ig. nyugodtan lehet próbálkozni. A piros jelzés 1,4V-nál jön be ha jól sejtem, de jó hűtés mellett egy próba erejéig kapott már a lapom ennyi feszt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest