Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleecool
tag
Igen, állítható mind a HT mind a NB frekvenciája, HT-nál konkrét frekvenciát lehet állítani míg a NB-nél szorzót.
Nekem viszont az a gondom lenne, hogy ez a lap (770T-UD3P) nagyon nem szereti a magasabb NB frekvenciákat. Nekem már 2200-nál is sokszor post errort ír ki.
Valakinek van vele tapasztalata? Esetleg el lehet érni valahogy stabil és magas NB frekvenciát? Meddig lehet elmenni a NB feszültség emelésével?
Esetleg egy biosfrissítés megoldaná a dolgot? f2c-t használom jelenleg a négymagosítás miatt, nem tudom, hogy későbbi biosokkal lehet-e még négymagosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valakinek van vele tapasztalata? Esetleg el lehet érni valahogy stabil és magas NB frekvenciát? Meddig lehet elmenni a NB feszültség emelésével?