Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Nekem Kingmax 1333-asaim vannak, azokkal semmi gond, most megnézem majd MEMtest-el is, kíváncsi vagyok. Amúgy szerintem a BIOS-ban ha manuálisan állítod az osztót, akor vissza lehet venni a frekijét 1333Mhz alá is, hátha úgy stabilabb. Azt is hallottam, inkább az AMD proci nem szereti az 1600-as RAM-okat, ugyanis a DDR3 vezérlő AMD esetén a cpu-ban van, mondjuk akkor meg nem értem, miért van minden alaplapnak memory support listája

Amúgy a 2GB-os Kingmax sincs benne az UD3P lstájában, csak az 1GB-os, mégis megy szépen.
-
04ahgy
nagyúr
Memtest86+ 4.00, egyesével a modulokon. Ha lehet, másik rendszerben is. Órákat menjen egy modulon, ha nem hibázik.
Nem ez lesz az első RAM, ami out-of-box gyári hibás... Tehát lehet, hogy a gépeddel semmi baj, csak szimpla RAM hiba. Ezt mindenképp érdemes lenne meglépni, mielőtt elkezdesz pánikolni, hogy a géppel nem kompatibilis.
HGyu
-
vizirider
tag
add el a ramokat én is elpattintottam az ocz-met itt a hardveraprón. ez a legkisebb bukta. és hogy érezd jól magad a bőrödben: én már a 3.ik garnitúra rammal szopikálok és 1333-on sem megy a támogatottal sem bios frissítés ide feszvariálás oda................
szóval minden csak nézőpont kérdése.a hibátlan csx-ek nálam kb 2 percenként fagytak le, intelben meg remekeltek.marad a ramcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest