Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Nekem Kingmax 1333-asaim vannak, azokkal semmi gond, most megnézem majd MEMtest-el is, kíváncsi vagyok. Amúgy szerintem a BIOS-ban ha manuálisan állítod az osztót, akor vissza lehet venni a frekijét 1333Mhz alá is, hátha úgy stabilabb. Azt is hallottam, inkább az AMD proci nem szereti az 1600-as RAM-okat, ugyanis a DDR3 vezérlő AMD esetén a cpu-ban van, mondjuk akkor meg nem értem, miért van minden alaplapnak memory support listája

Amúgy a 2GB-os Kingmax sincs benne az UD3P lstájában, csak az 1GB-os, mégis megy szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest