Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Nekem ugyanezt volt a problémám, csak az MSI lapommal, (vélhetőleg) AOD kinyírta a procimat. AOD-ban a ventiszabályzást állítgattam majd betöltöttem a "default" beállításokat, pár másodpercre rá leállt a gép. Ezután sehogy nem tudtam bekapcsolni, fél másodperce (se) felpörögtek a ventik majd leállt a gép, csak áramtalanítással lehetett újra bekapcsolni, de nem indult azután sem. Mint később kiderült az Enermax védelme kapcsolta le a gépet, eleinte gondoltam esetleg a táp halt meg, rádugtam egy Tagan-t azzal elindult a lap, de valami fura kattogó hangot adott és össze-vissza villogtak a fázisokat jelző ledek (normális esetben folyamatosan világítanak), rögtön áramtalanítottam a gépet (ez ismét bebizonyította, hogy Tagan tápot jobb messziről kerülni). Először azt hittem hogy meghalt a lap, de próbaképp kivettem a procit, ekkor elindult rendesen, bepattintottam öcsém 550-esét szintén működött. Szóval szerintem először próbáld meg proci nélkül elindítani.
-
Zoli-206
senior tag
Találkoztam rengeteg hasonló problémával már és sok esetben maga a lap a rossz. Én csak DELL PC-kkel foglalkozok és ott nem ritka jelenség az ilyen sajnos (persze több ezer közzül), bár hozzáteszem, hogy új dell esetén ilyen még nem fordult elő.(1-2 éves korában).
A helyedben ahogy írtad is kikötnék minden perifériát és kipróbálnám egy másik táppal. Előtte a procit ellenőrízd le, hogy tuti jól a helyére ment (bár ez láma dolog tudom, de biztos ami biztos)
Ha így sem megy, akkor a cserélheted a lapot, bár a hibás proci esélye még mindig fent marad...
Sok sikert hozzá
szerk: ja most látom, hogy a táp magában sem megy, bocsi de sörözésből jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest