- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
102770-et sikerült kipréselnem XP alatt. De ez mégiscsak egy Phenom II X4 955, szóval kevésnek tartom...
Ma sikerült egy X4 965-ös gépben tesztelni a VGA-t, az alaplap ASUS volt 790-es chipsettel. 13ezervalamennyit csinált abban a VGA-m. Tehát a videokártya kizárható, mint hibaforrás.Kaptam kölcsön Kingston RAM-okat és azokkal sem javult a helyzet, így a RAM-ot is kizárnám. Maradt a CPU és az alaplap. De mivel a 3DMark alatt a CPU score megfelelőnek tűnt, így már csak azt tudom elképzelni, hogy az alaplappal van valami gáz....

-
vizirider
tag
akkor jól sejtem hogy nálam szintén 720 be és a 4830-assal minden alapon valahol 9500-10200 pont közt járna?
(nem vagyok teljesen tisztában a pontozzással, vagyis nem vágom hogy a pontok százalékos eltérése a teljesítménnyel egyenesen arányos avagy máskép viszonyul a dolgokhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen széket vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy pixel 7
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi