- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tino
csendes tag
-
Zsoty
csendes tag
Nekem az volt a broblémám, hogy mikor naponta elöször indítottam a gépet akkor állandóan újraindult amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Ha utánna bekapcsoltam elsőre felált a rendszer és működött minden. Egész nap ki és be kapcsolhattam, működött. Másnap megint csak újraindúlt és megint ki kelett kapcsolni a gépet. És ezt minden nap kelett csinálni hogy működjön. Volt tápcsere ua. Bios frissítés ua. Memoria beállítás ua.
Mikor a memtesztet futtatam akkor elsőre hibát írt. Próbáltam egy rammal, jó átcseréltem a másik ramra jó. Visszatettem mind két ramot jó. Másnap memtest86+ nem jó. Másodszorra beindítva a gép és memtest jó. Arra jutottam mikor másodszorra indítom a gépet akkor minden rendesen fut. A ramot másik gépben is ellenőrizték külön-külön és jó. Nekem kompatibilitási problémám volt mint kiderült. Beállítást tudnátok ajánlani és hogy melyik slotba tegyem a memoriákat. Mpst egymás melett vannak, de a biosban az 1-3 helyen jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest