Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Nekem 2 db 1.5 terás és egy 1 terás samsung sata vinyóm van IDE módban, nincsen gond velük.
AHCI módban is használtam őket, de a Win7 leállása előtt 2-3 szor felprörögtek majd leálltak a hdd-k. Ekkor az AMD saját AHCI driverét használtam és ez picit zavart. Nem értettem hogy miért csinálja.
Ezért váltottam vissza IDE módra, ott tökéletes. Win7 és XP alatt is gyors.
Ez az AHCI driver írás ez még nemigazán megy az AMD-nek, vagy csak én voltam az ostoba.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- G.Sill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest