Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Előzmény:
"Valaki tesztelte azt, hogy a Gigabyte SATA vezérlője a gyorsabb-e vagy a déli hídban található natív vezérlő?"
Én teszteltem korábban SSD-vel. Elég gagyi a JMicron JMB322 vezérlő. Talán 100 MBps volt a max sebessége.Mai állapot:
FXT-UD5P lapon van 6 db natív SATA2 + 4 db JMicron vezérlős Sata2 port. HAF-932 házon 1 db eSata kivezetés van, aminek a kábelvégét bármely alaplapi Sata2 csatira tehetem.
Van egy 1 GB tárterületű WD Green külső HDD-m is, mely usb2.0-vál és eSatával is csatlakoztatható. Hosszú idő után kaptam elő, és azt vettem észre, hogy az AMD natív Sata2 portokkal nem találja meg az összhangot (W7x64 MS ahci driver). Elkezdi a másolást 100 MBps-mal, de hamar kiakad, és lecsökken a sebesség 1MBps-ra! Ezt nem tudom mire vélni, mert az Asrock lapnál nincs ilyen gond. Végül muszáj volt beüzemelnem a JMicron portokat (Giga holnapról kell a GSata driver). Ezzel nincs is semmi gond sebességileg, és megy szépen a hotplug is (ahci ezért kellett).Szóval találkozott már valaki hasonlóval, hogy a AMD chipset és Sata2 HDD nem igazán szerette egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest