- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Hali!
Nekem is egy GA-MA790XT-UD4P (rev. 1.0) -es lapom van, mellette PhenomII x2 550 BE-vel, es 2x2 Gb OCZ gold memo.
A gondom az lenne, hogy orthos kozben ha csak a memo teszt megy, siman futkoraszik a rendszer 1 napot, ha csak procit terheltem akkor is, sot memtest is lement a 2 modullal egyszerre, illetve kulon-kulon 1-1 ejszakat.
Ennek ellenere, ha orthosban memo+proci teszt van, akkor 10 mp utan mintha reseteltem volna, ujrainditja magat, sot ezt kepes megtenni uresjaraton is, persze teljesen kiszamithatatlanul, van hogy megy orakat stabilan.
Az ilyen ujraindulasok utan se bill, se eger nincsen (lap nem visit a speakeren), egyszeruen nem kapnak aramot. Mondjuk ez elofordult telepites kozben is, hogy kiestek az usb-k, es menetkozben megszunt az eger, a bill, de a ps2-es porton regi egeret meghajtotta.Nem tudom, hogy jolerzem-e, de ez laphiba? mert minden alkatresz vadi uj, nincs 4magositva, szval semmi huzas, alapjarat default ertekekkel, mikozben a hazat huti 2 12cm-es venti, a procit meg egy arctic freezer xtreme. (proci hofok 100%on 41C)
A tap pedig egy FSP everest 500W-os, amiben 8pines csati alapbol nincs, csak 2x4pinbol van a plusz fesz.Merre keresgeljek tovabb?
Elore is koszi a valaszt es bocs a hosszu postert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest