- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
A memóriával csak nincs gond, mert több mint 2 éve ezek vannak, és tudott hasítani attól függetlenül, hogy mit csinált a RAM... De ki tudja, ezen nem fog múlni, köszi
tlac:
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig
- Ezt nem tudom honnan ollóztad össze, ha írtam olyat, hogy a proci alapon ment, akkor rosszat mondtam, beszélek össze-vissza. Mindig 400-on ment, az utóbbi időben nem bírta, instabil lett, restartolt, ezek után 333-on sem ment, majd vissza kellett vegyem alapra. Mindezt szép fokozatosan. (azaz a proci nem ment sehova, a fsb volt 400-nak megadva, hogy értelme is legyen...)
Szombaton, ha minden oké, akkor szerzek egy tápot, egy próba erejéig, addig meg megpróbálom a CMOSreset-et.
Ja, és "a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod"
Tudom, ez saját buhera...
-
Sabre
őstag
elvileg a ds3 és a ps3 1-2 kondiban meg ellenálásban, illetve azok differenciájában különbözik - tudtommal. ergo 1:1 ugyanaz más tekintetben, ami a ds3-ban megy az a ps3-ban... sajna a rev 3.3-nál nem lenne para ott kiirták h f13-al mindent támogatni, sőt a lap leiráshoz is beszúrták h támogat 1333 fsb-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- World of Tanks - MMO
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest