- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
A memóriával csak nincs gond, mert több mint 2 éve ezek vannak, és tudott hasítani attól függetlenül, hogy mit csinált a RAM... De ki tudja, ezen nem fog múlni, köszi
tlac:
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig
- Ezt nem tudom honnan ollóztad össze, ha írtam olyat, hogy a proci alapon ment, akkor rosszat mondtam, beszélek össze-vissza. Mindig 400-on ment, az utóbbi időben nem bírta, instabil lett, restartolt, ezek után 333-on sem ment, majd vissza kellett vegyem alapra. Mindezt szép fokozatosan. (azaz a proci nem ment sehova, a fsb volt 400-nak megadva, hogy értelme is legyen...)
Szombaton, ha minden oké, akkor szerzek egy tápot, egy próba erejéig, addig meg megpróbálom a CMOSreset-et.
Ja, és "a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod"
Tudom, ez saját buhera...
-
Sabre
őstag
elvileg a ds3 és a ps3 1-2 kondiban meg ellenálásban, illetve azok differenciájában különbözik - tudtommal. ergo 1:1 ugyanaz más tekintetben, ami a ds3-ban megy az a ps3-ban... sajna a rev 3.3-nál nem lenne para ott kiirták h f13-al mindent támogatni, sőt a lap leiráshoz is beszúrták h támogat 1333 fsb-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged