Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Így volt feltéve a giga oldalára...de nem ott kell kutakodni ilyen esetben...ott az intel oldala.
Kingmax nagyon is jó ram...nem javítottak semmit csak szólok, legalábbis saját szemmel még sose tapasztaltam az ellenkezőjét...ami ez első reves MCHval is okádékul ment az az újjal se ment jobban...4 kit ramos tapasztalat ez...majd P35be szárnyalt mind...200mhz-et számított...sőt...1 időzítést lehetett fogni egyes kiteknél. Persze lehet csak Én fogtam ki olyan ramokat amiket rühellt a 965.
A rendszered magasan tesz a ramra...ha már megy és látszik a 4 giga jó vagy...800 Cl4nél jobb nagyon nem is kell.
A másik dolog, hogy konkrét dokumentációt sose láttam, hogy mit szögeltek az új MCH revekbe...egyébként nem mondom kétszer, hogy fesz ellátási gondok miatt voltak gondok a ramokkal...aminek aztán nem sok semmi köze egy MCH rev váltáshoz..bár kitudja...nem értek Én ehhez...X38 és X48 egy kula...de Te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest