- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Így volt feltéve a giga oldalára...de nem ott kell kutakodni ilyen esetben...ott az intel oldala.
Kingmax nagyon is jó ram...nem javítottak semmit csak szólok, legalábbis saját szemmel még sose tapasztaltam az ellenkezőjét...ami ez első reves MCHval is okádékul ment az az újjal se ment jobban...4 kit ramos tapasztalat ez...majd P35be szárnyalt mind...200mhz-et számított...sőt...1 időzítést lehetett fogni egyes kiteknél. Persze lehet csak Én fogtam ki olyan ramokat amiket rühellt a 965.
A rendszered magasan tesz a ramra...ha már megy és látszik a 4 giga jó vagy...800 Cl4nél jobb nagyon nem is kell.
A másik dolog, hogy konkrét dokumentációt sose láttam, hogy mit szögeltek az új MCH revekbe...egyébként nem mondom kétszer, hogy fesz ellátási gondok miatt voltak gondok a ramokkal...aminek aztán nem sok semmi köze egy MCH rev váltáshoz..bár kitudja...nem értek Én ehhez...X38 és X48 egy kula...de Te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest