- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Wasabi91
csendes tag
Tisztelt Prohardver felhasználók!
Lenne, egy olyan problémám, nem rég vásároltam egy alaplapot (Gigabyte F2A78M-DS2), az lenne a gondom, ha belerakom azt a két ramot ami ismerősömnél működik kipróbáltuk, 4gb crucial 1333mhz és 4gb kingmax 1333mhz, a második ram slot valamiért nem engedélyezi a ramot, bios-ban nincs hasonló beállítás sem, hogy lehetne engedélyezni, utána olvastam több oldalon is, de nem találtam segítséget, videókártya is van benne, szóval nem az apu miatt lehet baja, de küldök egy képet, hogy pontosan mi is a gond. Képen látszik, hogy második foglalatba látja a ramot, de enabled rész ki van húzva, és nem tudom mi lehet a baja, mert mindkettővel elindul a gép ha első foglalatba rakom, de ha csak másodikba van ram akkor is elindul viszont nincs kép, de nem is sipol, mert ugye valami nem engedélyezi azt a dimm-et.
Képhez link:
http://kepfeltoltes.hu/150530/WP_20150521_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVálaszukat előre is köszönöm!
Nagy Szabolcs
Aktív témák
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged