Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Wasabi91
csendes tag
Tisztelt Prohardver felhasználók!
Lenne, egy olyan problémám, nem rég vásároltam egy alaplapot (Gigabyte F2A78M-DS2), az lenne a gondom, ha belerakom azt a két ramot ami ismerősömnél működik kipróbáltuk, 4gb crucial 1333mhz és 4gb kingmax 1333mhz, a második ram slot valamiért nem engedélyezi a ramot, bios-ban nincs hasonló beállítás sem, hogy lehetne engedélyezni, utána olvastam több oldalon is, de nem találtam segítséget, videókártya is van benne, szóval nem az apu miatt lehet baja, de küldök egy képet, hogy pontosan mi is a gond. Képen látszik, hogy második foglalatba látja a ramot, de enabled rész ki van húzva, és nem tudom mi lehet a baja, mert mindkettővel elindul a gép ha első foglalatba rakom, de ha csak másodikba van ram akkor is elindul viszont nincs kép, de nem is sipol, mert ugye valami nem engedélyezi azt a dimm-et.
Képhez link:
http://kepfeltoltes.hu/150530/WP_20150521_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVálaszukat előre is köszönöm!
Nagy Szabolcs
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest