- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Wasabi91
csendes tag
Tisztelt Prohardver felhasználók!
Lenne, egy olyan problémám, nem rég vásároltam egy alaplapot (Gigabyte F2A78M-DS2), az lenne a gondom, ha belerakom azt a két ramot ami ismerősömnél működik kipróbáltuk, 4gb crucial 1333mhz és 4gb kingmax 1333mhz, a második ram slot valamiért nem engedélyezi a ramot, bios-ban nincs hasonló beállítás sem, hogy lehetne engedélyezni, utána olvastam több oldalon is, de nem találtam segítséget, videókártya is van benne, szóval nem az apu miatt lehet baja, de küldök egy képet, hogy pontosan mi is a gond. Képen látszik, hogy második foglalatba látja a ramot, de enabled rész ki van húzva, és nem tudom mi lehet a baja, mert mindkettővel elindul a gép ha első foglalatba rakom, de ha csak másodikba van ram akkor is elindul viszont nincs kép, de nem is sipol, mert ugye valami nem engedélyezi azt a dimm-et.
Képhez link:
http://kepfeltoltes.hu/150530/WP_20150521_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVálaszukat előre is köszönöm!
Nagy Szabolcs
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged