Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Wasabi91
csendes tag
Tisztelt Prohardver felhasználók!
Lenne, egy olyan problémám, nem rég vásároltam egy alaplapot (Gigabyte F2A78M-DS2), az lenne a gondom, ha belerakom azt a két ramot ami ismerősömnél működik kipróbáltuk, 4gb crucial 1333mhz és 4gb kingmax 1333mhz, a második ram slot valamiért nem engedélyezi a ramot, bios-ban nincs hasonló beállítás sem, hogy lehetne engedélyezni, utána olvastam több oldalon is, de nem találtam segítséget, videókártya is van benne, szóval nem az apu miatt lehet baja, de küldök egy képet, hogy pontosan mi is a gond. Képen látszik, hogy második foglalatba látja a ramot, de enabled rész ki van húzva, és nem tudom mi lehet a baja, mert mindkettővel elindul a gép ha első foglalatba rakom, de ha csak másodikba van ram akkor is elindul viszont nincs kép, de nem is sipol, mert ugye valami nem engedélyezi azt a dimm-et.
Képhez link:
http://kepfeltoltes.hu/150530/WP_20150521_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVálaszukat előre is köszönöm!
Nagy Szabolcs
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest