- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Wasabi91
csendes tag
Tisztelt Prohardver felhasználók!
Lenne, egy olyan problémám, nem rég vásároltam egy alaplapot (Gigabyte F2A78M-DS2), az lenne a gondom, ha belerakom azt a két ramot ami ismerősömnél működik kipróbáltuk, 4gb crucial 1333mhz és 4gb kingmax 1333mhz, a második ram slot valamiért nem engedélyezi a ramot, bios-ban nincs hasonló beállítás sem, hogy lehetne engedélyezni, utána olvastam több oldalon is, de nem találtam segítséget, videókártya is van benne, szóval nem az apu miatt lehet baja, de küldök egy képet, hogy pontosan mi is a gond. Képen látszik, hogy második foglalatba látja a ramot, de enabled rész ki van húzva, és nem tudom mi lehet a baja, mert mindkettővel elindul a gép ha első foglalatba rakom, de ha csak másodikba van ram akkor is elindul viszont nincs kép, de nem is sipol, mert ugye valami nem engedélyezi azt a dimm-et.
Képhez link:
http://kepfeltoltes.hu/150530/WP_20150521_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVálaszukat előre is köszönöm!
Nagy Szabolcs
Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Asus P8H77-M Pro LGA 1155 alaplap
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő