- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes, de kínomban újraindítottam mindent, és meg is javult minden
, nincsenek hála elveszett adatok, és most már a GetDataBack- is látja a hdd-t.
Win....., valami összeakadt, vagy valami!
Köszi! -
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
A gondom a következő: a Windows azt írja ki, hogy nem sikerült a késleltetett írás,a win nem tudja menteni a fáljt(H:\..)az adat elveszett! A hibát hardver hiba vagy hálózati kapcsolat hibája okozhatja.Próbáljam meg máshova menteni.
Hát köszi, ezzel még problémám se lett volna, de egy külső Hdd 250 Gb-os ról van szó.Amin volt 100Gb Kb, amiből most rendesen hiányzik, pont az a könyvtáram ahol a jó progikat is tartottam
Szóval elővettem a GetDataBack programot, de sajna nem látja a külső hdd-t, és nem találtam beállítási lehetőséget.Természetesen Usb-vel csatlakozok, és a Fujitsu laptopot használok, Win Xp-vel( 1,6Ghz Core duo,ha számít)
Hirtelen a 3.66 GetDataBack került a kezembe--> első lépés az üdvözlö képernyőnél választani kell, és a I'dont know use default setting-et választom-->Next-->Select drive-Na itt nem tudom előhozni az usb-re csatlakoztatott hdd-met!
Na a kövi problémám az lenne, hogy ha visszahozza, azt hova mentem, mert 40 Gigát nem tudok egybe mentei a partíció felosztás miatt!Tudom, hogy nem menthetem a helyreállítandó drive-ra,erre valami tipp?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest