- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest