Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest