Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfheart
csendes tag
Szia!
Sajnos nekem a 250GB maxtor vinyó mondta fel a szolgálatot!Tele fontos adatokkal!Ha tudsz segíteni,kérlek tedd meg,mert az adatok nagyon fontosak nekem!A Get data back-el is próbálkoztam,de az első lépésig jutottam,ott ezt írta ki I/O Error 'Bad adress mark'Reading sector 128 on HD129.,és hogy akarom e folytatni,ha folytatom,akkor lefut,de nem talál egy fájlt sem!Nem tudom mire képes még ez a program,nagyon nem is értek hozzá,de ha még vissza lehetne hozni vele az adatokat,nagyon örülnék,ha meg nem lehet,akkor mit tegyek!?!Ha tudsz lécci segíts,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest